MAXIMOVA🌷

Пензлик для консилера

Пензлик для консилера

Стрункий пухнастик, до якого я не одразу знайшла підхід. Але декілька спроб в різних техніках нанесення і вуаля, ніяких проблем.😊

Зіштовхнулась я з таким нюансом: спочатку почала розподіляти консилер тапаючими рухами (тобто ставила пензлик перпендикулярно до шкіри і тикала😅) через те, що ворс дуже пружний, я відчувала легке поколювання, адже шкіра під очима тонка і ніжна. Тоді змінила тактику і рухи пензликом робила погладжуючі, і все запрацювало як треба!👌 Консилер добре почав тушуватсь, і відчуття були комфортні, адже ворсинки дуже гладенькі і витончені на кінчиках.

Пензлик для консилера

Пензлик упакований в коробку, мені це подобається, адже він там дуже надійно зафіксований, без мінімального люфту. Це дає гарантію, що він приїде в ідеальному стані без зам‘ятого ворсу.

Пропоную вам до перегляду відео з короткою розпаковкою та оглядом ворсу на макролінзу.

Довжина від початку ворсу до кінчика: 16,5 см

Розміри робочої частини ворсу: висота скошеного ворсу 1-1,5 см х 1,3 см

Матеріал: ворс синтетичний

Ручка: матовий пластик

Обойма, що з’єднує ручку і пучок: металева

Мені подобається ним наносити консилер під очима, а також точечно тушувати проблемні місця. Консилер у мене пігментований і швидко фіксується, пензлик з ним подружився. Не вбирає забагато продукту, тому все добре перекривається.

В руці зручний, має красивий лаконічний дизайн.

Звичайно можна замінити його на пальчики, консилер і ними добре тушується, але іноді не хочеться бруднитись, особливо коли світлий свіженький манікюр😅

Користуюсь цим пензликом з задоволенням🖤

Маю майже всю колекцію пензлів бренду Pastel, переходьте в профіль, там відгуки на кожен з них😊