Парфу мований кульковий дезодорант Mojito від Sovka Skincare
Захист від поту + приємний освіжаючий аромат 🧊
Уже кольори і дизайн натякають на свіжість і аромат Мохіто.
Виготовлений з білого пластику, наклейка зелена, яскрава, виглядає по літньому.
Дезодорант має невелику кульку, порівняно з іншими, але нею наносити продукт безпосередньо на тіло доволі зручно. Гарно дозується.
Рідина має білу молочкову текстуру.
Аромат свіжий, кисленько-м‘ятний, який охолоджує та бодрить.
Він доволі ненав’язливий, не перебиває парфуми, делікатний і близький до тіла.
Особливості, які вважаю за необхідне виділити
✅ натуральний безпечний склад
Наприклад, у ньому є гліце рин, екстракти зеленого чаю та кокоса, які дбають про шкіру
💯 надійний захист
Формула розроблена доволі потужна, з квасцовим каменем, який захищає не лише від надмірного виділення поту, а й від неприємного запаху
Тут же зазначу про відсутність слідів на одязі. З цим дезодорантом нарешті не бачу ні жовтих, ні білих плям.
💧 додатковий догляд за шкірою
Дезодорант містить зволожуючі та живильні компоненти. Так, наприклад, гліцерин та пантенол зволожують та відновлюють делікатну шкіру
МОЇ ВРАЖЕННЯ. ВІДЧУТТЯ НА ШКІРІ ТА СТУПІНЬ ЗАХИСТУ
Дезодорант наношу після душу на суху шкіру і чекаю повного поглинання, висихання, лише тоді вдягаю одяг.
🤫бувало поспішала і вдягала одяг відразу, все одно він висихав, а жодних плям не лишав
Виробник зазначає по 24 години захисту. Я стільки не перевіряла, але протягом 14-16 годин дезодорант захищав на відмінно. Хоч сонця немає останнім часом, але доволі спекотно і парко.
Дезодорант не блокує виділення поту у нуль, але значно скорочує його, а також зберігає приємний свіжий аромат лайм + м’ята протягом цілого дня.
НЕ липкий, а дуже комфортний.
Єдине, я б не радила дуже нашаровувати його, бо тоді сохне дуже довго.
Тож з впевненістю заявляю, що парфумований Sovka Skincare Mojito чудово підійшов мені, гарно захищав від поту і неприємного запаху навіть влітку. Особливо виділяю пору, бо часто такого роду засіб складно знайти, щоб підходив на всі 100.
На холоднішу пору візьму ще з ароматом вишні - Lost Cherry. Стосовно захисту впевнена, а от новий аромат спробувати особливо цікаво. Тим паче, що з цим ароматом у мене є твердий шампунь бренду, який дуже сподобався.
Коментарі (0)