Кузя Ю-а

Terenzi Andromeda? - Я знайшла топ аромат від Avenue des Parfums

Без фальшу, це аромат схожий за настроєм до Andromeda. Тобто в українського виробника якісна база, якісні ноти в букеті аромату, мінімалізм в пакуванні та ціна, в 10-ки разів дешевше Terenzi!

White Santorini мені ну дуже сподобались після знайомства з пробнічком! Як тільки я нанесла на руку аромат з взірця, я зрозуміла, що це - він. Про всяк випадок, перевірила, чи це дійсно Avenue Des Parfum, а не Andromeda... і все. Поставила за бажання мати великий флакончик!

Доречі, от вам і користь від пробнічків. Сумніваєтесь в ароматі? - почніть з взірців. Бо це зручно і комфортно для вибору свого аромату. І потім ті пробнічки переростають в повнорозміри ))))

Піраміда аромату White Santorini від Avenue Des Parfum виглядає наступним чином:

💚Запах змішує в собі енергійний бергамот, свіжу траву, іланг-іланг та водяний жасмин у верхніх нотах.

💚У серці відчуваєш п'янкі ноти дамаської троянди, персика, грушевого цвіту, білого геліотропа, лілії та листя фіалки.

💚А завершує цю витончену композицію базова нота з екзотичного кокоса, амбри, цукру, ванілі, бобів тонка, кашемірового дерева та чорного дерева.

Ця композиція створює унікальний і гармонійний аромат, завдяки балансу між квітковими, фруктовими і деревними акордами.

Загалом аромат сприймається як складний, розкішний та багатогранний, який підходить для тих, хто цінує унікальні і незвичні парфумерні поєднання.