Пілінг для шкіри голови з AHA-кислотами
Meloni Aha Scalp Peel
Очищення - один з головних етапів здорової шкіри голови. З неї починається здорове волосся.
Найефективнішим очищенням є пілінг - це процес видалення ороговілих клітин шкіри, знищення ненасичених жирів, які накопичуються на поверхні шкіри голови. Цей процес може бути у вигляді механічного або хімічного пілінгу.
Механічний пілінг – це скраб, тоді як хімічний пілінг використовує різні кислоти.
Пілінг від Meloni - хімічний, він не має в складі абразивних частинок, а діючими речовинами є АНА-кислоти:
- гліколева кислота
- лимонна кислота
- молочна кислота
- також є пантенол для зволоження, заспокоєння та відновлення
Про засіб
Має дуже зручне пакування, тоненьким носиком пілінг наноситься безпосередньо на шкіру голови.
Консистенція: прозора, рідка гелева
Аромат: як на мене специ фічний без віддушок
Використання
Наношу підінг по проборам по всій голові, а потім масую пальчиками. Витримую до 5 хвилин. При цьому не відчуваю ніяких відчуттів, немає печіння, нагрівання чи охолодження.
Потім за рекомендаціями виробника - промиваю водою і продовжую звичайний ритуал: двійчі шампунем промиваю голову і наношу маску.
Враження
Волосся дійсно дуже чисте, на шкірі немає жодних шелушінь чи почервонінь. Пілінг діє лагідно. Присутній легкий об’єм.
Я мию голову раз на два дні, не скажу, що з використанням пілінгу чистота волосся продовжується довше але два дні я спокійно ходжу без хвостика😊 Використовую його раз в неділю і важливо зазначити, що неможна використовувати пілінг, якщо на шкірі є пошкодження, тріщинки чи рани. Також не варто його наносити за неділю до та після фарбування волосся.
Разом з пілінгом використовувала всю лінійку засобів, за цим посиланням відео https://club.makeup.com.ua/looks/46747/ у якому я демонструю стан волосся після даної косметики😊
Коментарі (0)