PolLya

L'Oreal bright reveal. Fluid SPF50.

L'Oreal  bright reveal. Fluid SPF50.

Моїм другим у цьому році санскрином був флюід L'Oreal bright reveal. Беручи його на озброєння після антивікового засобу з СПФ 50, я очікувала зовсім уже невагому текстуру.

Але все виявилося навпаки. Флюід хоч і був заявлений, як легкий і матуючий, лягав на шкіру не так комфортно, як попередній. Засіб виявився доволі густеньким. Нанести його на шкіру невагомою вуаллю виявилось неможливо. Я знову відмовилась від кремів під SPF, бо на цей раз було важко рівномірно хоча б флюід рознести. Подекуди він швидко "припечатувався" і, здається, поки я "розтягувала" кордони місць масового скупчення флюіду, території поруч - втрачали нанесений легкий шар санскрину.

За час користування флюідом моя шкіра не набула якогось кращого, свіжішого, молодшого чи матовішого вигляду. Не скажу, що стан шкіри погіршився, просто бачу, що нанесла крем - і все.

До того ж , я помітила, що висвітлювати існуючі пігментні п'ятна флюід bright reveal не береться. Та і зволоження теж недоставало. Можливо це тому, що ,маючи жирну шкіру, я повинна дбати про очищення і все. А вже креми, сироватки, флюіди в мої 40+ повинні бути все- таки з категорії антивікових засобів.

Тож з двох флюідів L'Oreal SPF 50, я обиратиму все ж антивіковий. А цей засіб запам'ятаю , як такий, що допоміг мені визначитись із подальшим доглядом за шкірою обличчя.