Kopan_in_London

Більше ніж #SPF

Більше ніж #SPF

Це навіть трохи хвилююче починати нову сторінку, але я навіть не здогадувалася, що є такий клуб де можна ділитися своїми улюбленцями серед косметичних брендів. Аж доки мої друзі не розповіли, що тут, в #MakeUp є такий клуб.

Трохи розповім про себе, щоб ви розуміли, чому мої пости мають цінність та до яких типів користувачів мене можна віднести.

Ви не прочитаєте довгої історії та не знудьгуєтесь взагалі, адже я можу описати себе у декількох фразах стосовно косметики:

"Прискіплива поціновувачка косметки, що обираю по рекомендаціям подруг😂".

Але, в той самий час, я не вважаю, що це якось описує мене у безвідповідальних фарбах, адже до того, як я почну користуватися брендом, я дослухаюся до відгуків, перепитую та тестую не один місяць. І в решті решт, після мого свідомого самостійного дослідження, бренд зі мною на роки!

Тому, я вітаю вас на сторінці лояльного, але чутливого до всих аспектів бренда, користувача косметики, що не має та полиці тисячі баночок, але ті що там, перевірені часом та любовью.

Наразі, цей еліксир краси мій фаворит серед СПФ-ів.

Я почала користуватись ним у травні, коли любвʼязно отримала тестовий зразок від виробників під час косметичної міжнародної виставки в Парижі 2024 року.

Щиро дякую Каті та Вові - виробникам, що вкладають душу та серце у кожен продукт. Ви створюєте казкову косметику!

Щож, давайте я опишу, який він на колір та смак 😁

  • Аромат крему казковий та нагадує дитинство. Можливо ви памʼятаєте аромати кремів, якими мастила у дитинстві мама... Такі теплі та мʼякі. Ось у мене після нанесення саме такі ностальгічні відчуття.
  • Консистенці щильна, але це не завадило крему дуже швидко увібратися шкірою.
  • Невеликої кількости потрібно, щоб намастити усе обличчя. НЕ ЗАБУВАЙТЕ ПРО ВУШКА! Вони також потребують захисту від сонячних променів)
  • Після вбирання, на шкірі залишається легесеньке сяйво без відчуття масної поверхні.

Я не наношу макіяж, окрім тущі та легкого гелю для брів. Тому тон моєї НОРМАЛЬНОЇ ШКІРИ з Т-Зоною, що інколи мене дратує, абсолютно натуральний завдяки Крему #SPF60 від MELI.

Також, я завжди наношу крем на відкриті зони тіла та родинки (точково), для цього взагалі потрібна мікрокрапля.

Тому можу сказати, що вам його вистачить надовго!

Надихнулася ділитися своїм досвідом, сподіваюся він буде корисним. І буду рада відповісти на питання додатково!

Всим бажаю класного шопінгу, обирайте українске та підтримуйте українські бренди.

Я, до речі, замовляю косметику TM MELI до Лондону щомісяця. І дуже радію відгукам від оточуючих щодо якості та краси моєї шкіри.

#досліджуйсвіт #досліджуйсебе #досліджуйсвоюшкіру #kopan_in_london #кремдляобличчя #українськийвиробник