𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Black Opium Neon

Black Opium Neon

Із усіх Black Opium найбільше мені сподобався Illicit green. Neon теж по своєму гарний, але не так мене зачепив.

Класифікація: елітна

Тип аромату: гурманські, пряні

Піраміда

Початкова нота: Мандарин, Пітая, Цитрон

Нота серця: Апельсиновий цвіт, Жасмин самбак, Кава

Кінцева нота: Ваніль, Мускус

Пробник в об'ємі 1.2 мл.

Black Opium Neon

Стартує аромат яскравим фруктовим сплеском, а саме тропічними нотами. Я не знаю як пахне пітахая, але допускаю, що це саме вона так превалює, або в поєднанні з мандарином і цитроном створюється такий викликаючий екзотичний акорд. Звучить гучно, але цікаво, і не поспішає уступати дорогу наступним нотам. От саме ця домінантна у верхівці соковита і шалена нота повністю відповідає назві Neon. Навіть асоціюється з таким насиченим неоновим рожевим кольором.

Як тільки вона трохи вгамовується, то серце аромату розкривається вже знайомим мотивом. Тут безсумнівно присутня класична база Black opium, де явно відслідковується її ДНК, яке одразу впізнаєш. Композиція серця стає більш тихішою і врівноваженою, зачаровує білими квітами, обрамленими у кавову димку. Аромат відчувається більш ніжно і чуттєво.

Кава, доречі, тут менш інтенсивна, ніж у Illicit green, але я все одно чітко її відчуваю, хоч і не в такій концентрації.

І всю цю красу у базі підкреслюють вершкова ваніль і мускус, довершуючи повноцінний образ Black Opium Neon.

Аромат з першого враження здається зухвалим, який наче переносить тебе на гучну вечірку, де весело і присутній особливий вайб (молодість, нічні клуби, екзотичні коктейлі і в цілому яскравий і безтурботний образ життя). Але трохи згодом він більш приземлений і спокійний, прикручує фруктове Volume і дає насолодитися флердоранжем і кавою у ванільно-мускусній компанії, які виривають тебе з тієї вечірки, телепортуючи у затишну кав'ярню, чи терасу, укривши теплою ковдрою, навіюючи яскраві спогади.

Попри свою інтенсивність, аромат не приторний, він спокусливий, манкий, в міру солодкий і густий. Зовсім не важкий і не викликає головну біль.

Парфум має гарну стійкість. На собі я його відчуваю до 6 годин. На одежі чую і на наступний день.

Мені здається, що Black Opium Neon найбільш актуальним буде на прохолодну погоду, на мою думку він ще краще і цікавіше буде розкриватися, але і зараз, коли не так спекотно, то теж чудово "носиться", зовсім не душить.

Мені сподобався, але якщо б я обирала між ним і Illicit green, то зупинила свій вибір на другому, хоча і неон вартий уваги, він по своєму гарний.