Алла

Ніжна, як персик

Ніжна, як персик

Ну, що, сьогодні нарешті продовжу розповідь про засоби, які я придбала на пробу по акції 5 за 250 грн.

У попередньому пості була мова про крем, на черзі - засіб для вмивання.

Приємно, що це був не пробник, а мініатюрка. Мені її вистачило на декілька разів.

На шкірі засіб пінився і мав цукерковий аромат.

Отже, що обіцяє виробник:

Вік: 18+

Бренд: genosys

Серія: face care

Призначення: відновлення, демакіяж, заспокоєння.

Об’єм: 4g

Складові: кисень, рослинні екстракти

Виробник: Корея

Дійсно, чудово, коли є можливість протестувати дорогий косметичний засіб перед придбанням. Саме з такою метою впевнені в собі бренди випускають пробніки. 4 г кисневого очисника обличчя від коресйського бренду Genosys вистачить на декілька процедур, щоб зрозуміти, наскільки він класний і "як ви раніше без нього обходилися"?

Ваша шкіра дійсно стане доглянутою, чистою, а ваш наступний догляд буде працювати набагато краще та більш інтесивно проникатиме у шкіру.

Особливості Genosys Snow O2 Cleanser:

- наноситься на суху шкіру;

- завдяки спеціальній реакції утворює безліч бульбашок повітря;

- легко проникає у пори та витягує з них бруд;

- містить рослинні екстракти арніки, полину, жовтого тирличу та деревію;

- знімає почервоніння та роздратування;

- має заспокійливий ефект;

- нейтралізує агресивний вплив довкілля на шкіру;

- обличчя стає рівним, відпочилим, ніжним і бархатистим.

Як користуватися?

Поступово нанесіть засіб на сухе обличчя, уникаючи області навколо очей і рота, або на ділянку тіла, яку ви хочете очистити. За кілька секунд почнеться вироблення кисневої кремоподібної пінки. За наявності пошкоджених ділянок шкіри або подразнення, ви можете відчути місцеве поколювання. Не переривайте процедуру, такі відчуття допустимі. Після закінчення виробки пінки акуратно помасажуйте обличчя, після чого промийте його прохолодною водою. Підходить для щоденного використання.

Висновок: мініатюркою я задоволена. Обійшлася вона недорого, а ефект просто вау)

Купіть собі й теж протестуйте, буде цікаво дізнатися вашу думку;)

Ніжна, як персик
Ніжна, як персик
Ніжна, як персик
07 серпня, 2024
Алла
07 серпня, 2024