red_dragon

MERMADE: HOT HOT BABY

HOT HOT BABY

Для дівчаток - з перцем! 🌶️

Придбала цей набір не для боротьби з целюлітом, а для того, щоб зробити шкіру більш пружною та ніжною, подружки мені порадили цей набір з перцем! Ну що ж, в цьому дописі розповім про свої враження від набору.

ЩО ВСЕРЕДИНІ?

Червоний перець - покращує циркуляцію крові та пришвидшує процес розщеплення жиру. Містить в собі вітаміни А, B1, B2, В3, В6 і С. Перець містить в собі більше вітаміну С, ніж апельсини.

Морська сіль та цукор дбайливо відлущують ороговілі клітини, допомагають вирівнювати тон шкіри та виводити токсини зі шкіри.

Олії авокадо, абрикоса та аргану зволожують і живлять шкіру вітамінами та мікроелементами.

В набір входить:

Лімфодренажний скраб для тіла із зігріваючим ефектом

Моделюючий баттер для тіла з ліфтинг ефектом

Контуруюча сироватка для тіла із зігріваючім ефектом

Почнемо зі скрабу

Гарне рожеве пакування, зручна кришка. Має солодкуватий аромат, часточки маленькі, шкіру не дряпають. Під час скрабування викликає тільки приємні відчуття. Від масажних рухів скраб не розлітається, а більш прилипає до шкіри. Після процедури шкіра гладенька та ніжна, оцінка в перцях: 1/10 🌶️ взагалі не пече, сам продукт хорошої якості, мені він сподобався.

Моделюючий баттер для тіла з ліфтинг ефектом

Продукт знаходиться у зручному тюбіку з чудовим дизайном, кришку легко відкрити навіть мокрими руками після використання скрабу. Засіб білого кольору, густий, не розтікається, має супер ніжну текстуру та приємний аромат, чудово зволожує шкіру, надає м'якості та еластичності. Мені найбільше з цих продуктів сподобався саме він. Оцінка 10/10 балів зволоження шкіри.

Контуруюча сироватка для тіла із зігріваючім ефектом

Пакування у баночку з дозатором, який "бризкає", що не дуже зручно у використанні, так як засіб розбризкується у всі сторони. Консистенція рідка, розтікається, наноситься легко, через декілька хвилин починає пекти. Цей продукт мені не зовсім сподобався, саме через неприємне відчуття печіння. Чомусь я гадала, що він зігріваючий, а не пекучий, як наче натерлась чілі 🌶️. Ставлю цьому засобу 4/10 🌶️ пекучих перців.

В цілому цей набір мені сподобався і я рада знайомству з новими продуктами від Mermade 🫶