Чоловіче для жінок: дезодорант | Barbers
Парфумований дезодорант Musk & Vetiver
Мені дуже подобаються чоловічі дезодоранти за їх аромати та ефективність. Як не дивно, але переважно вони краще справляються із своєю задачею.
Barbers - це Український бренд чоловічої косметики, багатий асортимент доглядових засобів не тільки для тіла та волосся, а й для бороди на вусів.
Дезодорант представленій в круглій формі та оформлений в доволі притаманному дизайну для бренду: чорна основа і мінімалістичний напис про сам засіб. Кришечка легко відкручується.
Дезодорант НЕ містить алюмінію та спирту, що для мене є приорітетом у виборі. В складі має гліцерин - який пом'якшує та зволожує шкіру.
Сам дезік гелевий, ніжно лазурного кольору. Він дуже приємний до тіла, не пече та не залишає подразнень. Має наче охолоджуючий ефект, при цьому його не потрібно т римати в холодильнику. Дуже класно на літо. Швидко вбирається у шкіру. З ним можна спокійно носити чорне, ніяких білих слідів він не залишає.
Аромат дуже приємний, за це і люблю чоловіче, - він свіжий та легкий, мускус тут грає саме як треба, не душачи. В ході носіння аромат я не відчуваю, але й запах поту також.
Дезодорант без алюмінію, тому він не блокує сальні залози, але потовиділення не такі обільні, як без нього. Але він дуже добре справляється з неприємним запахом, наприкінці дня запаху поту не буде не на вашому тілі, ні на одязі! Це дійсно респект, бо навіть після антиперспирантів за день запах поту відчутний на одязі.
Саме тому я віддаю перевагу чоловічим дезодорантам, а від Barbers тепер став улюбленцем на літо.
Коментарі (0)