Beautiful land💞

Набір пробників Ahava Uplifting Set

Набір пробників Ahava Uplifting Set

Набірчик складається з:

🔶Сироватка для обличчя🔶 - Ahava Dead Sea Crystal Osmoter X6 Facial Serum

🔶Крем для шкіри навколо очей зміцнюючий🔶 - Ahava Time to Revitalize Extreme Firming Eye Cream.

🔶Ліфтинговий денний крем широкого спектра SPF20🔶 — Ahava Beauty Before Age Uplifting Day Cream SPF20

🔶Ліфтинговий нічний крем широкого спектра🔶 — Ahava Beauty Before Age Uplifting Night Cream For Face, Neck & Decollete

🔶Сироватка для обличчя🔶 - Ahava Dead Sea Crystal Osmoter X6 Facial Serum

Поверне вашому обличчю ніжний відтінок, який випромінюватиме здоров'я і молодість.

🔶Упакування: пробник з пластикового матеріалу.

🔶Дизайн: мінімалістичний, з зображенням повного розміру засобу.

🔶Об'єм: 0,5 мл

🔶Запах: ніжний приємний.

🔶Консистенці: як рідка олійка.

🔶Колір: прозоро-золотистий.

🔶Складники:

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cyclohexasiloxane Aqua (Mineral Spring Water), Maris Aqua (Dead Sea Water), Cyclomethicone, Ethyl Macadamiate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Propanediol (Corn Derived Glycol), Isodecyl Isononanoate, Glycerin, Diisobutyl Adipate, Parfum (Fragrance), Hippophae Rhamnoides (Oblipicha) Fruit Oil, Pentaerythrityl Tetra-DI-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Cyclopentasiloxane, Borago Officinalis Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Tocopherol (Vitamin E), Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Malic Acid, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

🔶Мої враження:

Чудово наноситься на шкіру, залишає після себе легкий блиск, який на жаль, залишається і погано вбирається. Думаю, це через те, що маю жирний тип шкіри. Однак, незважаючи на це, після використання не було помітно ні запалень, ні чогось, що могло б провокувати акне.

Шкіра залишається ніжною та гладенькою, що дуже приємно. Навіть враховуючи те, що сироватка є трохи важкуватою для мого типу шкіри, але його живильні властивості відчуваються одразу, і шкіра виглядає більш свіжою і доглянутою.

🔶Крем для шкіри навколо очей зміцнюючий🔶 - Ahava Time to Revitalize Extreme Firming Eye Cream.

Засіб ефективно розгладить вже наявні нерівності, забезпечивши чудовий омолоджувальний ефект. Корисні мінеральні компоненти і рослинні екстракти пом'якшать шкіру навколо очей і зроблять її ніжною та шовковистою.

🔶Об'єм: 2 мл

🔶Текстура: легка, ніжна.

🔶Аромат: як звичайного крему.

🔶Колір: білий.

🔶Консистенція: середньої густоти.

🔶 Складники

Aqua (Mineral Spring Water), Sodium Hyaluronate & Water, Ceteth-20 & Glyceryl Stearate & Steareth-25 & Stearyl Alcohol, Dimethicone & Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexyl Palmitate, Squalene (Phytosqualene), Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cetearyl Olivate & Sorbitan Olivate, Glycerin, Erythritol & Homarine HCl, Caprylic/Capric Triglyceride & Teprenone, Cetyl Palmitate & Sorbitan Palmitate, Ceratonia Siliqua Gum, Butylene Glycol & Palmitoyl Oligopeptide & Palmitoyl Tetrapeptide-3 & Polysorbate-20 & Carbomer, Tocopherol (Vitamin E) & Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract & Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cetraria Islandica Extract, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Panthenol (Pro Vitamin B5), Disodium Lauriminodipropionate Tocopheryl Phospates, Phenoxyethanol & PichiaResveratrol Ferment Extract, Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin, Maris Sal (Dead Sea Water), Rosa Centifolia Flower Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract, Stearyl Alcohol, Rubus Ellipiticus Root Extract, Boron Nitride, Allantoin, Parfum (Fragrance), Dunaliella Salina Extract, Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract & Propylene Glycol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhycinnamate, Folic Acid, Geraniol, Citronellol, Coumarin, Alpha Isomethyl Ionone, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Eugenol, Citral, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Isoeugenol.

🔶Мої враження

Крем не жирний, легкий, має чудові зволожуючі властивості. Після нанесення не залишає неприємних слідів, тільки діє. Його вистачило на достатньо разів, щоб побачити ефект відразу. На фото видно, як шкіра чудово зволожена, а зморшки поступово починають зникати. Відчувається ефект омолодження, що не може не радувати.

🔶Ліфтинговий денний крем широкого спектра SPF20🔶 — Ahava Beauty Before Age Uplifting Day Cream SPF20

Косметичний продукт, багатий цінними екстрактами та вітамінами, коригує овал обличчя, зменшує кількість зморшок.

🔶Об'єм:15ml

🔶Колір: білий

🔶Аромат: нагадує аромат парфумів

🔶Консистенція: середньої густоти

🔶Текстура: легка ніжна

🔶Складники

Ayobenzone 3%, Homosalate 7%, Octisalate 5%, Inactive Ingredients: Aqua (Mineral Spring Water), Butyloctyl Salicylate, Polyester-8, Butylene Glycol, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Hydroxyethylcellulose, Sorbitan Laurate, Cyclomethicone, Propanediol (Corn derived Glycol), Octyldodecyl Neopentanoate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Trehalose, Myristyl Myristate, PEG-4 Olivate, Glycerin, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Palmitoyl Tripeptide -38, Styrene/Acrylates Copolymer, Pichia/Sea Silt Ferment Lysate Extract, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Corn Protein, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Juice, Dimethicone, Dimethiconol, Acrylates\C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer [Carbomer], Silica, Aminomethyl Propanediol, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propylene Glycol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Tocopherol (Vitamin E), Kaolin, Maris Aqua (Dead Sea Water), Benzyl Salicylate, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Hydroxycitronellal.

🔶Мої враження

Крем має легку ніжну текстуру, чудово вбирається, але на моїй шкірі обличчя залишає невеликий жирний блиск. Що стосується шиї, то їй крем підходить, і блиск майже відсутній. Відчувається гарне зволоження, яке тримається протягом дня.

Думаю для комбінованої шкіри цей крем може бути ідеальним варіантом, оскільки на різних ділянках шкіри він поводиться по-різному, забезпечуючи необхідне зволоження.

🔶Ліфтинговий нічний крем широкого спектра🔶 — Ahava Beauty Before Age Uplifting Night Cream For Face, Neck & Decollete

Формула нічного ліфтингового крему насичена корисними екстрактами, оліями й вітамінами, що допомагають шкірі мати молодий відпочилий вигляд і сяяти здоров'ям.

🔶Об'єм:15ml

🔶Текстура: щільна, густа

🔶Аромат: солоденьких цукерок

🔶Консистенція: кремова та насичена

🔶Колір: ніжно кремового

🔶Складники

aqua (mineral spring water), butyrospermum parkii (shea) butter, cetearyl alcohol, peg-20 stearate, butylene glycol, acetyl dipeptide-1 cetyl ester, hydroxyethylcellulose, sorbitan laurate, chondrus crispus extract, glyceryl stearate, aloe barbadensis leaf juice, isohexadecane, glycerin, caprylyl methicone, peg-12 dimethicone/ppg-20 crosspolymer, diisobutyl adipate, pichia/sea silt ferment lysate extract, xanthan gum, plantago lanceolata leaf extract, hydroxypropyl cyclodextrin, palmitoyl tripeptide -38, linum usitatissimum (linseed) seed extract, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, peg-100 stearate, cyclomethicone, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, myristyl myristate, squalene (phytosqualene), polysorbate-20, polyisobutene, polyacrylate-13, peg-4 olivate, mentha piperita (peppermint) leaf juice, propylene glycol, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, allantoin, parfum (fragrance), bisabolol, maris aqua (dead sea water), potassium sorbate, tocopheryl (vitamin E) acetate, kaolin, tocopherol (vitamin E), benzyl salicylate, limonene, hexyl cinnamal, linalool, citronellol, hydroxycitronellal, butylphenyl methylpropional, alpha- isomethyl ionone, geraniol.

🔶Мої враження

Консистенція кремчика кремова, помірно густа, що є типовим для нічних кремів, які забезпечують глибоке живлення та зволоження шкіри під час сну. Така текстура дозволяє крему повільно вбиратися, створюючи захисний шар, що допомагає відновити шкіру протягом ночі, підтримуючи її гідратацію та еластичність. Він залишає невеликий блиск, але на шкірі зовсім не відчувається, що робить його ідеальним для комфортного нічного догляду. Після пробудження шкіра виглядає свіжою і відпочилою, з помітно покращеним тоном і текстурою. Думаю, що цей крем може бути особливо корисним у холодніші місяці, коли шкіра потребує додаткового зволоження та захисту.

🔶Загальні висновки щодо цього набору:🔶

У мене жирний тип шкіри, і більшість засобів залишали блиск після себе, який не заважав їхній дії. Шкіра виглядає більш зволоженою та омолодженою.

Мені вистачило на 2-3 рази, щоб зрозуміти їхню ефективність, і я скажу, що для моєї шкіри я виділила два засоби які б купила в повному обсязі: це кремчик під очі та нічний, бо вони мені здались більш легшими.

Загалом, ці засоби відмінно доповнюють один одного, забезпечуючи комплексний догляд за шкірою, зволоження, захист та омолодження.

Дякую що читаєте, усіх обіймаю🤗.