alena.rosee

Ароматерапія вдома | Aroma Kraina

Ароматерапія вдома | Aroma Kraina

Ароматерапія - важлива , але невидима частина для емоціональної гармонії.

Аромати відіграють важливу роль , вони асоціюється з різними моментами , вони впливають на настрій , запам’ятовуються та закарбовані в пам’яті . Природні ефірні масла здатні поліпшувати емоціональний фон та впливати на настрій та якість сну. Головне правильно обирати оліі.

Сьогодні розповім про дві арома композиції від бренду Aroma Kraina 🌿

Ароматерапія вдома | Aroma Kraina

Це суміш різних ефірних масел у правильній пропорції .

🌿Склад: масла помаранча, лаванди , м’яти , анісу та гвоздики.

💚Як використовувати:

Варіантів багато , але виробник пропонує такі:

🔸аромалампа: 3-7 к. на 15 м2.

🔸Ванни: 4-7 к. (попередньо змішати з морською або кухонною сіллю).

🔸Сауни: 5-6 к. на 15 м2.

🔸Масаж: 3-7 к. на 15 г транспортної олії. 🔸Аромамедальйон: 1-2 к.

🔸Для прибирання - на 10 л води 15-20 к.

При масажі можна брати абрикосову олійку , мигдальну, виноградних косточек.

Я використовую в аромадифузорі , в ванній і іноді для прибирання .

Флакон має зручний дозатор 💦

То чому це Солодкий сон , як впливає на настрій та чим пахне ? 🌿

Кожне масло само по собі має конкретні властивості:

🌿Помаранч : має виражену заспокійливу та спазмолітичну дію, гарно впливає на нервову систем, також рекомендують і у випадках фобій та нервового напруження.

🌿Лаванда: Нормалізує роботу серцевої системи, знижує тиск і знімає спазми судин, розслаблює , покращує сон, має антибактеріальним компонент.

🌿М’ята: один з природніх антидепресантів , регулює тиск, поліпшує настрій, допомогає боротися з головним болем, має освіжаючі властивості.

🌿Аніс: поліпшує загальний емоційний стан , допомогає при перевтомі та розумовому навантаженні , від депресивних думок , допомогає швидше засинати.

🌿Гвоздика: дозволяє впоратись з негативними думками , тривожністю та сумнівами .

✨В міксу ці олійки працюють чудово , особливо неймовірний ефект перед сном якщо додати пару крапель у ванну (перед цим у сіль ) .

Легше засинається , аромат (якщо використовувати арома лампу чи арома дифузор) у кімнаті дуже приємний та розслабляючий.

💜

У суміші олій відчуваються всі конкретні олії: і цитрусова нотка , і лавандова приправлена теплими та одночасно прохолодними акцентами спецій.

Композиція ефірних олій "Аромат на удачу"

💚

Склад: ефірні олії бергамота, лимона, м'яти, лаванди, апельсина.

Склад нагадує попередню олійку, але різниця в двох компонентах , якщо в першому варіанті спеції налаштовують на відпочинок та гармонію думок , то в цьому варіанті лимон та бергамот стимулюють розумові здібності , налаштовують на активність , дають гарний настрій та енергію для втілення всіх задуманих бажань.

Авжеж , назва у масла досить гучна та привертає увагу , але як то кажуть , вдача полюбляє активних , тому ця олійка добре налаштовує на робочий лад.

Я додаю її в арома дифузор або роблю з нею вологе прибирання , аромат цитрусовий та приємний , з легкою трав’яною ноткою.

Якщо ви думаєте з якого масла почати знайомство , то саме готові композиції - чудові варіанти для початку використання ефірних олій вдома (чи на роботі) ☺️

Чи користуєтесь ефірними олійками ? ✨

Дякую за увагу !💕