Ahava Purifying Mud Mask Time to Clear
Грязьова маска для глибокого очищення шкіри
Це моє перше знайомство з ізраїльським брендом Ahava. Маска мені дісталася у виграшному боксі від Makeup Club. Вирішила почати саме з неї.
Пробник в форматі саше об'ємом 6 мл.
Засіб створений на основі лікувальної грязі Мертвого моря, склад якої поєднує в собі ще багато корисних речовин (мінерали, вітаміни, олії і екстракти рослин).
А якщо детальніше, то OsmoterTM ( мінеральний концентрат морської води), олію жожоба, вітамін Е, пантенол, алантоїн, екстракт алое, цинк і каолін.
Маска в міру густа, сіруватого кольору, має характерний специфічний запах, але він слабо виражений, більше нейтральний, схожий на каолін.
Візуально і по текстурі ця грязьова маска нагадує зв ичні мені глиняні. Консистенція кремова, однорідна, з природніми вкрапленнями, які нагадують пісочок.
По обличчю розподіляється легко. Виробник рекомендує наносити її більш товстим шаром, тому пробника вистачає на одне повноцінне використання.
В процесі нанесення і під час витримки відчуття комфортні. Печіння, чи пощипування
немає. Тримати її необхідно 2-5 хв. За цей час вона лише незначно може підсохнути.
Змивається легко. Тактильно відчувається, що у масці є певна порцій олій, але вона не жирна, просто при змиванні помітно, що текстура така поживна, але потім на обличчі ніякої плівки не залишається.
За один раз складно у повній мірі оцінити усі можливості цього засобу, але навіть з першого використання враження склались гарні.
Маска ефективно очищує шкіру, при цьому діє не агресивно, не пересушує епідерміс, як деякі глиняні, не стягує, та зволожуючий крем все ж таки нанести необхідно. Маска в результаті надає глибоке очищення, матує, вирівнює тон, шкіра на дотик м'яка і приємна. Є забезпечення чистоти та свіжості.
Мені сподобалась. Я б собі придбала повнорозмір, бо маска мене зацікавила.
Коментарі (0)