Cherry Osaka від AVENUE des PARFUMS
🍒Вишнево-мигдальна насолода🫧
Ось і настав час поділитись враженнями про нового жителя моєї полиці в ванній кімнаті. Мені він дууже сподобався і чудово вписався в компанію інших гелей. Саме парфумованих гелей для душу у мене раніше не було (чи були, але дуже давно і я про них не пам'ятаю), тож порівняти його особливо не було з чим 🤷🏻♀️
🧴Пакування
Тут все 10 з 10. Невелика пляшечка з доволі товстого матового пластику. Якісна щільна кришечка, зручно відкривати і закривати мокрими руками.
Об'єм 200 мл. Цього достатньо щоб вдосталь ним насолодитися, та замало щоб він встиг набриднути. Словом ідеальний об'єм для гелю для душу 👌🏻
Вся необхідна інформація також є на упаковці, qr-коди для зручного переходу на сайт бренду, склад, термін придатності тощо.
🐇Зазначено, що продукт не тестується на тваринах🚫
Сам гель досить густий, теплого золотисто-коричневого кольору. На шкірі прозорий. В руках піниться середнє, а от за допомогою губки можна збити досить густу ароматну піну 🫧
🍒 Аромат
Про нього можна говорить вічно. Яскравий, спокусливий, пряний, трохи алкогольний. Ідеальний для холодної пори року.
(Скажу одразу що я дууже полюбляю вишневі аромати. Якщо в лінійці ароматів є вишневий, то з вірогідністю 99% я оберу саме його. Так сталось і цього разу ☺️)
Найяскравіше в ньому відчувається вишнева кісточка, мигдаль та кориця. Почитавши огляди дівчат, я вже приблизно знала чого чекати, і передчувала, що залишусь в захваті від цього запаху. У флаконі він дуже насичений та навіть дещо різкий, але під час використання він розвіюється і стає набагато легшим.
На моїй шкірі аромат тримається десь годину. Якщо закрити його спреєм для тіла або парфумами з цієї ж серії, то думаю буде триматися набагато довше.
Шкіру не сушить, принаймні мені не хотілось нанести після душу лосьон для тіла.
🍷Висновок
Цей гель чудовий вибір на осінь-зиму. Пряний, теплий та водночас спокусливий аромат. З ним ранкова та вечірня рутина буде максимально приємною. Я дуже рада, що поповнила свою колекцію гелей цим ароматом🫶🏻
Коментарі (0)