𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Ahava Time To Hydrate Active Moisture Gel Cream

Ahava Time To Hydrate Active Moisture Gel Cream

Продовжую ділитися враженнями від боксу з пробниками від Ahava. Цей бренд став моїм справжнім відкриттям, бо чим більше я знайомлюся з доглядовою косметикою, то ще більше закохуюся у ці засоби і деякі хочеться придбати у повному форматі.

Ahava Time To Hydrate Active Moisture Gel Cream
Ahava Time To Hydrate Active Moisture Gel Cream

Об'єм саше 3 мл.

Крем-гель Time To Hydrate Active збагачений водою Мертвого моря, він підходить для будь-якого типу шкіри.

Пробника мені вистачило приблизно на 4 застосування.

Засіб в міру густий, має приємнішу кремово-гелеву текстуру, вона легка і невагома. Колір білий напівпрозорий. Аромат виражений слабо, якщо принюхатися, то відчувається ледь помітна ніжна віддушка.

По обличчя розподіляється з легкістю і дуже швидко вбирається. Крем-гель чудово зволожує і пом'якшує шкіру, робить її приємною на дотик, освіжає, трохи вирівнює тон. Фініш ближче до матового, обличчя після нього не блищить і надалі немає провокування посиленого блиску.

Відчувається неймовірно комфортно! Ось я завжди була в пошуках чогось подібного на літо, щоб засіб мав саме таку текстуру і властивості, щоб добре зволожував, не обтяжував і не давав надмірного сяяння. На літо це був би безумовний фаворит. В холодну пору, можливо б доречно було його використовувати з сироваткаю, але зараз - це те, що треба.

Крем-гель служить прекрасною базою під макіяж, не створює конфлікту ні з якими засобами і не скочується. Він не залишає після себе липкості і плівки, не створює парникового ефекту, гарно доглядає за шкірою обличчя, насичуючи її корисними речовинами.

Враження від нього - вау! Обов'язково якось придбаю повнорозмір, але зараз потрібно використати відкриті кремчики. Доречі, на цей крем-гель зараз шикарна акція. Мої щирі рекомендації.