Yuriivna

#testmakeupclub

#testmakeupclub

В боксі для тестування мене чекало дві позиції:

1.Туш CLINIQUE high impact high-fi full volume mascara

2.Інтенсивно зволожувальний гель CLINIQUE moisture surge 100H Auto-replenishing.

Дана косметика заявлена так,що підійде навіть чутливій шкірі,бо є безпечною.Я маю взагалі не алергічну шкіру,проте дуже рідко така реакція може бути,адже компоненти у складі можуть бути різними.Бокс в загальному справив позитивне враження і це моє перше знайомство саме з Clinique.Тому вже готова поділитися своєю думкою про кожний засіб окремо.

Перевагою гелю є те,що він має надає після нанесення якісне та довготривале зволоження,а саме зволоження є важливою складовою у догляді в будь-яку пору року.

Гель має приємну,ніжну та невагому текстуру,але вона не водяниста,після нанесення шкіра і справді зволоженна.

Якщо на шкірі є деякі шелушіння,гель їх прибирає,для моєї проблемної та пористої шкіри ідеально підійшов.

Гель створений на основі запатентованої технології біоферментованого алое вєра та гіалуронової кислоти.

Гіалуронова кислота: зволожувач, який забезпечує тривале зволоження

Берези білої екстракт:має заспокійливу функцію для шкіри та звужує пори

Вітамін С: потужний антиоксидант із освітлюючими властивостями

Кофеїн:підвищує тонус шкіри обличчя

Вітамін Е: зволожувач, пом’якшувач і антиоксидант, який часто зустрічається в продуктах по догляду за шкірою та волоссям.Склад не містить парфумерних віддушок та парабенів.

Використовувала даний гель я у ранковому та у вечірньому догляді,після нанесення шкіра м'яка на дотик,відчувається зволоження на протязі цілого дня,немає відчуття плівки або дискомфорту після нанесення,засіб доволі швидко поглинається шкірою.Якщо треба якісне та довготривале зволоження-цей гель не те що допоможе з цими задачами,він призначений саме для цього і виконує цю функцію на високому рівні.

Скільки себе пам'ятаю,ніколи не була не задоволена своїми віями,єдине що після нанесення туші хочется більшої густоти,але особливо чого прагну від туші,це те щоб вона не осипалася,не відбивалася на повіках,не викликала печіння та не залишила на віях комки.Чи багато це для однієї лише туби?Я думаю,що ні.Туш має підкреслити переваги вій,а не створити візуальних недоліків.

Ця туш підійде навіть чутливим очам,не буде викликати печіння.

Не можу не відзначити гарний колір туби,покриття туби є глянцевим,яке переливається.

Туш немає запаху та підходить для чутливих очей.У складі міститься вітамін Е та поживні олії,а саме:

1.ОЛІЯ МОРИНГИ

2.ОЛІЯ КАСТОРОВА

3.ОЛІЯ АРГАНИ

Формула з тривимірною пігментною сумішшю оксидів заліза, перлин і чорних нейлонових волокон забезпечує насичений колір віям.Щіточка туші має хвилясті щетинки,які не колють слизову очей при нанесенні туші,не наносять забагато продукту,щіточка профарбовує вії від самих маленьких до великих,тим самим підіймаючи їх догори,подовжуючи та надаючи об'єму,проте без ефекту штучності.

В результаті я отримала непоганий подовжуючий ефект,мої вії візуально ще витягнулися та набули ще більшої густоти та об'єму,проте візуально це все природньо та гарно виглядає,вії набули насиченого кольору,очі стали більш виразними.

Загалом бокс має безліч переваг,а саме головне це те,що підходить для чутливої шкіри та чутливих очей,має високу результативність після використання,є повністю безпечним,так як має гарний склад.

09 серпня, 2024
Yuriivna
09 серпня, 2024