Beautiful land💞

The Doctor Health & Care Panthenol + Apple Vinegar

The Doctor Health & Care Panthenol + Apple Vinegar

Шампунчик, який зробить ваше волоссячко м'якеньким, блискучим та доглянутим...

🌸Упакування пляшки: циліндрична, з округленими краями, стандартного розміру для шампуню. Колір темно-коричневий або бурштиновий, що допомагає захищати вміст від світла.

🌸Кришка пляшки: чорного кольору, з функцією "flip-top" для зручності використання.

🌸Об'єм: 355 ml.

🌸Виробник: Україна.

🌸Дизайн: асоціюється з медичною або аптечною темою, завдяки назві бренду і лаконічному дизайну.

🌸Консистенція: рідка але не водяниста.

🌸Текстура: гладка і гелеподібна.

🌸Колір: прозорий.

🌸Аромат: нагадує смачні цукерочки.

🌸Складники:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Vinegar, Panthenol, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-10, Citric Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Triethylene Glycol, Propylene Glycol.

🌸Мої враження:

Мені сподобався аромат — він солоденький, але на волоссі ледве відчутний, тому не заважатиме іншим ароматам та не перебиватиме їх. Шампунь чудово піниться та легко змивається, що дуже зручно для швидкого миття.

Оскільки у мене жирний тип шкіри, цей шампунь ідеально підходить — не викликає побічних реакцій, як то подразнення чи сухість.

Крім того, він чудово зволожує та ефективно очищає шкіру голови, не обтяжуючи волосся. Я мию волосся через день, і цей шампунь дозволяє трохи продовжити відчуття чистоти — на плюс-мінус день чи пів дня більше. Волосся виглядає свіжим і доглянутим, а шкіра голови не стає жирною так швидко, як зазвичай.

В цілому, я дуже задоволена цим продуктом і рекомендую його всім, хто має схожий тип шкіри голови.

Дякую вам за увагу🌸