shula

Гель Taft 5: Ідеальна фіксація та свіжий аромат

Гель Taft 5: Ідеальна фіксація та свіжий аромат

Гель для волосся Taft від Schwarzkopf вразив мене з першого використання. Хоча зализане волосся не є моїм улюбленим стилем, я не могла не закохатися в структуру цього гелю. Він має ідеальну текстуру, яка дозволяє легко створювати зачіски, не обтяжуючи волосся та не залишаючи на ньому жодних слідів липкості чи жорсткості. Волосся залишається м'яким на дотик, але при цьому виглядає дуже акуратно і доглянуто протягом всього дня.

У порівнянні з Got2b, який також користується популярністю, Taft надає більш природний вигляд зачісці, не створюючи ефекту надмірно зафіксованого волосся. Got2b, на мою думку, більше підходить для брів, коли ви хочете досягти чіткого та виразного контуру. Але якщо ви шукаєте гель для волосся, який допоможе вам створити ідеальний пучок в стилі Белли Хадід, я настійно рекомендую саме Taft 5.

Окремо варто згадати його запах — освіжаючий аромат цитрусу додає приємного відчуття під час використання. Цей аромат залишається зі мною на протязі всього дня, нагадуючи про легкість та свіжість. Навіть якщо зализане волосся не є вашою звичною зачіскою, я впевнена, що цей гель зможе вас приємно здивувати.

Варто зазначити, що для досягнення ідеального результату не менш важливо мати правильну щітку для стайлінгу. Я знайшла чудовий варіант на Makeup за дуже приємну ціну — буквально за копійки. Вона стала справжнім відкриттям у моєму арсеналі для догляду за волоссям, адже дозволяє легко і швидко формувати зачіски, зокрема, зализаний пучок. Обов’язково залишу на неї посилання, щоб ви теж могли оцінити цю знахідку!