Beautiful land💞

Зволожуючий крем з цинком для шкіри, схильної до недоліків

Зволожуючий крем з цинком для шкіри, схильної до недоліків

Маленький красунчик, який зволожить твою шкіру...

🌼Упаковка: крем знаходиться в тубі з напівпрозорою кришкою.


🌼Дизайн: орієнтований на підкреслення лікувальних та косметичних властивостей продукту.


🌼Об'єм: 50 мл.


🌼Країна виробник: Франція.

🌼Текстура та консистенція крему:

Крем має кремову, густу консистенцію. Він виглядає добре зволоженим і гладким, що вказує на те, що він забезпечує зволожуючий ефект. Крем легко розподіляється не залишаючи слідів. Текстура вказує на багату та потенційно поживну формулу, яка підходить для утримання вологи.

🌼Колір: ніжно-молочний.


🌼Аромат легкий: ненав'язливий, приємний.

🌼Складники:

Aqua / Water, Dimethicone, Glycerin, Hydrogenated Polyisobutene, Alcohol Denat. (3.00 %), Butylene Glycol, Glyceryl Stearate, Salicylic Acid, Ammonium Polyacryldimethyltauramide / Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Octyldodecanol, Acrylonitrile / Methyl Methacrylate / Vinylidene Chloride Copolymer, Capryloyl Glycine, Capryloyl, Salicylic Acid, Dimethicone / Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Disodium Edta, Peg-100 Stearate, Perlite, Phenylethyl Resorcinol, Poloxamer 338, Silica, Silica Silylate, Sodium Hydroxide, Sodium Polyacrylate, Stearyl Alcohol, Xanthan Gum, Zinc Pca, Parfum / Fragrance.

🌼Ефект на шкірі:

Шкіра виглядає добре зволоженою із легким блиском, що свідчить про зволожуючий ефект продукту. З часом крем впитуєся та не залишає після себе слідів.

🌼Мої враження:

Крем чудово зволожує шкіру, після нанесення відчувається приємний холодок та зволоження, ніби моя шкіра під водою. Звужує пори та на невеликий час матує. Чудово підходить моїй шкірі, але є нюанс...

Іноді з'являються невеликі "друзі", і незрозуміло чому. Їх не так багато, але сама суть, що це після нього. Ніби він і підсушує прищі, і пори звужені, і чудово зволожує, а з'являються такі маленькі бешкетники... Ніби кремчик топ, але все-таки мені не підходить.

Найцікавіше в тому, що ці прищики зникають на наступний день... Тобто вони з'явилися, помазала знову кремом він їх полікував, і вони пройшли... Магія якась...

Отже, підсумок: мені він сподобався всім, крім невеликих дуууже рідких висипань, і це перевірено, що після крему. Думаю, можливо, цей крем підійде більше комбінованій шкірі, ніж моїй жирній.

Дякую за увагу.❤️