Продовжую своє знайомство з українськими брендами та їх засобами
Набір обгортань для тіла Spani та лосьйон Magnesium Goods 🇺🇦
На цей раз я купила сет мініатюр обгортань для тіла від українського 🇺🇦 бренду Spani та лосьйон для тіла від Magnesium Goods, всі засоби по 50ml. Я так зрозуміла, що це взагалі одна полтавська компанія ПП Екобіз.
Асортимент бренда Spani спочатку був розрахований на використання в масажних та SPA-салонах, а також серед косметологів. Це зумовило такий педантичний підхід у виборі сировини та високу якість кінцевого продукту. Його регулярно тестують дерматологи та клініцисти, на підприємствах використовується найсучасніше обладнання, а готова продукція сертифікована за стандартом ISO 22716:2007.
Тест - набір для тіла " Обгортання " - приємні процедури для тіла зі справжнім салонним ефектом . Набір вартий уваги , бо чергуючи маски з сету , можна відчути , як вони по - різному працюють та при цьому забезпечують подібний ефект , підсилюють дію одна одної - доглядають , вирівнюють рельєф , дарують пружність та еластичність шкіри тіла .
Тест - набору вистачить щонайменше на 4 процедури . Тестуючи різні обгортання та отримавши перші результати від застосування легко визначитись зі своїм фаворитом або закохатися у всі . Й надалі купувати повнорозмірне фасування найулюбленішої чи всіх масок одразу . Скраб , що йде в наборі , підготує шкіру до нанесення маски і забезпечить глибоке проникнення корисних компонентів в шкіру .
Набір для боротьби та профілактики з целюлітом від Spani складався з 5 мініатюрок по 50ml, до нього входять:
✅ Тонус-обгортання Spani Tonus-Wrapping With Mint And Spirulina холодне обгортання з тонізуючим ефектом . Має в складі м'яту , спіруліну , природні антиоксиданти та екстракти . Любити свою шкіру легко після обгортання цією маскою , оскільки шкіра стає рівною , гладенькою , пружною. Допис https://club.makeup.com.ua/post/48595/
✅ Шоколадне обгортання для тіла з ліфтінг ефектом Spani Mask Hot Lifting Chocolate шоколадний десерт для шкіри . Основні компоненти маски це екстракт какао бобів , природні олії , мінерали та лецитин . Вони забезпечують задоволення та розкішний результат у вигляді зволоженої , пружної , сяючої , тонізованої шкіри .
✅ Гаряче ліфтинг-обгортання з олією кориці та гіркого апельсина Lifting Wrapping with Cinnamon and Orange . Забезпечує відчуття глибокого тепла . Комбінації цінних складових живлять , омолоджують , пом'якшують , тонізують шкіру . Маска допомагає у боротьбі з зайвою рідиною , сприяє регенерації .
✅ Лимфодренажное холодное минеральное обертывание Lymphatic Drainage Body Wrap, обгортання з охолоджуючим ефектом . Маска доставляє в шкіру амінокислоти , мінерали та інші поживні речовини , що підтягують , доглядають , розгладжують , тонізують шкіру та виводять зайву рідину
✅ Солевой скраб для тела с пряностями Salt Body Scrub з крупними кристалами солі , прянощами та натуральними оліями . Чудово готує шкіру до обгортань . Очищує , відлущує , насичує , відновлює та виводить зайву рідину . Після застосування скрабу шкіра відмінно поглинає активні речовини з обгортання та засвоює їх .
Також мені сподобалися засоби з магнієм, які я нещодавно показувала в цьому дописі https://club.makeup.com.ua/post/44172/ і я вирішила спробувати ще щось з магнієм, зупинилася на магнієвом лосьйоні для тіла Magnesium Goods Lotion допис про нього https://club.makeup.com.ua/post/47128/
У продажу є всі ці засоби в повному обʼємі обгортання 350ml , скраб 250ml , а лосьйон 150ml
На жаль, чомусь не всі засоби представлені на makeup 🤷🏻♀️ і я не можу додати посилання на товар
Після тестування залишу розгорнуті відгуки про кожен із засобів окремо 🤗
А ви використовуєте обгортання для тіла? Які ваші улюблені?
Коментарі (0)