Beautiful land💞

Гіалуронова сироватка для обличчя

Гіалуронова сироватка для обличчя

Дійсне зволоження до глибоких шарів шкіри....

☀️ Упаковка: пробник представлений у невеликому запакованому пакеті білого кольору, має спеціальний зріз для зручного відкриття.

☀️ Об'єм: 2 мл

☀️ Дизайн: упаковки мінімалістичний, з чіткими лініями та контрастними елементами на білому фоні.

☀️ Країна-виробник: Україна

☀️ Текстура: Сироватка має легку, водянисто-гельову текстуру, яка легко розподіляється по шкірі.

☀️ Консистенція: Рідина досить рідка і прозора, що дозволяє їй швидко вбиратися в шкіру без залишкової липкості або жирності.

☀️ Аромат: Приємний і ніжний.

☀️ Колір: Прозорий.

☀️Складники

Aqua, Propanediol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Trehalose, Sodium PCA, Methylsulfonylmethane, Sodium Hyaluronate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Amorphophallus Konjac Root Extract Powder, Glycerin, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Polyglyceryl-4 Caprylate, Decyl Glucoside, Sodium Lauroyl Glutamate, Diglycerin, Cananga Odorata Flower Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Limonene, Benzyl Benzoate, Linalool, Benzyl Salicylate.

☀️Мої враження

Легка текстура швидко вбирається, що мені дуже сподобалось.

Вона не залишає після себе неприємних відчуттів, настільки легка, що не обтяжує і не забиває пори.

Тон шкіри ніби вирівнюється та стає світлішим.

Сироватка надає приємне зволоження та живлення.

Об'єму сироватки вистачило на кілька застосувань, і я дуже задоволена нею.

Так як у мене зараз є інша сироватка, то в майбутньому цю теж хочу спробувати, щоб більш детально з нею познайомитися.

Дякую що читаєте.🌺

11 серпня, 2024
Beautiful land💞
11 серпня, 2024