AVENUE des PARFUMS: бюджет на заміна The Queen of Sheba
Український Kilian, Gritti чи Attar? Розберемося!
Зараз я б не витратила вже 200 баксів на повноцінний флакон від Kilian, навіть якщо б їх створив Бог. Але я знайшла дуже бюджетну заміну цьому аромату за трішки більше, ніж 10 баксів від українського бренду AVENUE des PARFUMS. Сказати, що це стовідсотковий дюп на дівчину від Kilian я не можу. Тут трохи різний букет піраміди, різна композиція, немає вершковості, але вони схожі за направленням. Хотілося б додати до аналогів Adèle Gritti, але у Style Milano чомусь переважають на старті персикові ноти, які чомусь не заявлені у піраміді та багато мускусу.
Абсолютно точно заявляю, що Style Milano схожий за направленням на парфум The Queen of Sheba. От тільки без сигаретного диму, але це є його плюсом, бо дим мені заважає в оригіналі носити його влітку. Тільки давайте роздивимося його з точки зору бюджетної копії, добре? Бо всі ж ми розуміємо, що нішеві аромати мають зовсім інші інгредієнти.
Style Milano - чудово скомпонований білоквітково-фруктовий аромат, який вимальовує легкість весняного ранку. Це прекрасний і недорогий аромат, його можна купувати «наосліп». Красивий м'який квітковий початок з якимось персиковим відтінком: легкий, ніжний, фруктовий, білоквітковий, трішки замилюється. Огортає наче павутинною хмарою. Грайливий.
Можливо, він міг би сяяти яскравіше з трохи більшою фруктовістю, але ставлю все одно жирний лайк. Легкий і «повітряний» Шлейф близький до шкіри. Сидить на шкірі близько 3 годин, на одязі та волоссі - значно довше.
Style Milano - дуже милий соліфлор, який пробудив мій інтерес до ароматів AVENUE des PARFUMS. Ідеально підходить для дівчат, які хочуть отримати ангельську, невинну атмосферу навкруги себе.
А які аромати цього бренду ви вже спробували?
Коментарі (0)