Viky

Здорові зуби разом із зубною пастою з мікросріблом LR Health & Beauty Microsilver Plus Tooth Past

Здорові зуби разом із зубною пастою з мікросріблом LR Health & Beauty Microsilver Plus Tooth Past

Після носіння брекетів я зіткнулася з проблемами емалі та кровоточивістю ясен. Мій стоматолог порадив спробувати зубну пасту з мікросріблом від LR Health & Beauty Microsilver Plus, і я дуже задоволена результатом!

Ця паста відмінно очищає зуби від нальоту, має приємний смак і аромат. Я не сильно люблю ментолові пасти, а ця виявилася, як треба — ніжною, але освіжаючою. Найголовніше, що після використання цієї пасти моя емаль стала міцнішою, а ясна перестали кровоточити.

Ця паста хоч і не відбілює зуби, але зі своїм основним завданням — підтриманням здоров'я зубів та ясен — вона справляється на всі 100%!

Якщо ви шукаєте щось для зміцнення емалі та боротьби з проблемами ясен, рекомендую звернути увагу на цю пасту.