ШГО MELONI: допомагає змити з волосся не тільки бруд
А ви знаєте для чого потрібні ці шампуні?
Шампунь глибокого очищення — це спеціалізований технічний засіб для догляду за волоссям, призначений для усунення з волосся та шкіри голови стайлінгів, мінеральних відкладень, хлору, воску та жирів.
Він не призначений для щоденного використання, діє агресивно, тому часто його застосовувати не можна - це може призвести до підвищеної сухості шкіри голови, спровокувати ламкість. Але цей шампунь обовʼязково повинен бути на поличці кожної дівчини.
Коли локони перенаситились силіконами чи солями натрію, втратили здоровий зовнішній вигляд, невдало пофарбувалися - це ваше чи не єдине спасіння.
Для чого потрібен ШГО?
Якщо ви експериментуєте з відтінком волосся у домашніх умовах, то перед фарбуванням обовʼязково потрібно щільно змивати допоміжні засоби і бруд. А ще не завжди ці експерименти виходять вдалими. В цьому випадку ШГО допоможе позбутися невдалого відтінку волосся.
Meloni Deep Cleansing Shampoo pH8.1
Шампунь для глибокого очищення
із серії deep cleansing розроблений спеціально для домашнього використання. Він бюджетний і дієвий. Можу спокійно порівняти його з професійним аналогом від Matrix - принаймні різниці після використання не помітила.
ШГО користуюся давно, оскільки часто використовую різні допоміжні незмивні засоби для укладання волосся. Із засобами від українського бренду Meloni познайомилася нещодавно, але враження від якості тільки позитивні.
Пакування
Зовні шампунь виглядає естетично та лаконічно. На обороті є вся необхідна інформація споживача. Обʼєм пляшечки – 250 мл. Користуюся шампунем мінімум раз на три тижні, перед тонуванням, тож мені вистачить мені його надовго.
Активні інгредієнти:
Авокадо , гліцерин, мигдаль, персик, протеїни.
Як використовую?
Стандартно: перед фарбуванням чи коли відчуваю, що волосся вже перенасичене незмивашками, маслами, силіконами - можу використовувати частіше.
Шкіра голови не дуже любить агресивні засоби і одразу реагує свербінням. Тож, на неі ШГО стараюся не наносити, а розмилюю по довжині на вологе волосся, спінюю, тримаю пару хвилин і ретельно змиваю водою. Потім обов'язково наношу маску. Відчуваю легкість волосся після використання MELONI.
Я задоволена цим шампунем для глибокого очищення, як і іншими засобами від бренду MELONI. Вони доступні, робочі, мають естетичне пакування і головне - це ж наше рідненьке, українське. 🇺🇦
Коментарі (0)