Олеся К...🐠

Garnier Pure Active Daily Mattifying Air Cream

Garnier Pure Active Daily Mattifying Air Cream

Літо - прекрасна пора року, але важкий період для шкіри. Особливо для жирної шкіри обличчя.

Цієї весни- літо вирішила спробувати незвичайний крем від Garnier, який обіцяв зволоження і матування. А незвичайний він тому, що він нестандартного для кремів чорного кольору.

ПРО КРЕМ:

Зовнішній вигляд оптимальний і досить зручний: Крем знаходиться в картонній коробці. Коробка біла а на ній зображення крему чорного кольору. На коробці є інформація про крем, склад, термін придатності, спосіб застосування.

Баночка важка скляна. Захист першого розкриття була лише у вигляді маленького шматочка скотча, що з' єднує кришку і саму баночку.

Консистенція і колір: дуже легка, невагома, ніжна текстура чорного кольору.

Його легка текстура, мені схожа на пудінг, якось десерту, або даже суфле.

Він легко розподіляється на шкірі і практично моментально вбирається і незважаючи на чорний колір, крем не забарвлює шкіру.

Аромат приємний, ненав'язливий при цьому незвичний, але на любителя.

СКЛАД як і раніше не ідеальний, і не є повністю зеленим, але вже набагато краще.

В основі інгредієнти, ефективність яких підтверджена наукою:

  • ніацинамід, AHA - і BHA-кислота вирівнюють мікрорельєф шкіри, зменшують ознаки запалення, заспокоюють, сприяють звуженню пір і скорочення недосконалостей;
  • вугілля володіє очисними і матуючими властивостями;
  • гліцерин інтенсивно зволожує шкіру.

СОСТАВ / ҚҰРАМЫ/TARKIBI: AQUA / WATER, NIACINAMIDE, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., CETEARYL ISONONANOATE, SODIUM CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, SILICA, SILICA SILYLATE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, CHARCOAL POWDER, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, BIOSACCHARIDE GUM-1, LACTIC ACID, MALTODEXTRIN, XANTHAN GUM, POLYGLYCERIN-10, POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, POLYGLYCERYL-2 ISOSTEARATE, SODIUM DEHYDROACETATE, SALICYLIC ACID, CI 17200 / RED 33, CI 19140 / YELLOW 5, CI 42090 / BLUE 1, PARFUM / FRAGRANCE. (F.I.L. Z70032461/1).

Висновок: Мені дія крему сподобалася з поєднанням ніацинаміду і кислот, а також гліцерину для зволоження шкіри. Також було цікаво як відрагує шкіра на крем з вугіллям, чи впорається з матуванням моєї жирної шкіри.

І відмінно зволожує, матує її. Шкіра стала більш чистою і рівною. Моїй жирній шкірі підійшов ідеально в літній період.

Garnier Pure Active Daily Mattifying Air Cream