А тепер фарбую брови вдома за допомогою Joly:Lab
Яку обрала фарбу, окисник? Вперше паста для брів у моєму користуванні. Про все по черзі 😉
А ви часто фарбуєте брови вдома чи можливо довіряєте цю справу лише майстру? Особисто я обираю професійні матеріали, а працюю вдома.
Спочатку я проводжу підготовлю брів до фарбування: очищую шампунем для брів (у мене Zola) та здійснюю корекцію пінцетом Joly:Lab (відгук був тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/46017/). Корекцію зробила за декілька днів.
Далі розповідаю про новинки на своїй поличці, які допомогли легко провести процедуру і отримати бездоганний результат. Усе це і було наступними етапами.
Розмітка, ескіз, окреслення форми 👉🏻 Паста для брів Joly:Lab Brow Contour Paste Violet
Паста у міру м‘яка, пластична, кремова, гарно набирається на пензель. З нею зручно і легко працювати.
Окреслюю бажану форму. Усе це займає буквально 2 хвилини.
А ніжний ліловий 💜 колір пасти піднімає настрій.
За межі промальованого ескізу фарба не попадатиме. Також на місці пасти фарба не спрацює, тож можна не хвилюватися про форму.
Легко видаляється вологим ватним диском, паличкою, усе можна зручно підчистити.
Трохи про фарбу 👉🏻 Joly:Lab Creamy Color Brow & Lash
Для фарбування брів я використовую 2 відтінка фарби (графіт показувала у дописі - https://club.makeup.com.ua/post/46227/):
🖤 1.1. Графіт
🤎 7.7. Світло коричневий
Графітового тону додаю не більше 30% від загальної кількості фарби, в ідеалі стараюся 10-15%.
Основний колір - світло коричневий. Як і попередня, вона дуже лагідна: жодних різких ароматів, не подразнює очі, шкіру.
Текстура кремова, а туба м‘яка, тож вилучати продукт легко.
Оксид 3% 👉🏻 Joly:Lab Brow & Lash Creamy Oxidant 3%. Замішування з фарбою
Якщо для вій я використовую оксид 1,8%, то для брів потужніший - 3%.
Він має ідентичну тубу, яка дуже зручна у роботі.
Аромат відсутній, текстура кремова.
Змішую у склянці у пропорціях 1:1 з фарбою. Складники швидко вступають у реакцію і маса набирає кольору.
Наношу фарбу і витримую 15 хв, хоч виробник і радить 5-10 хв. Я люблю ефект насичених графічних брів
ДО/ПІСЛЯ. РЕЗУЛЬТАТИ
Після витримки фарбу зняла спонжем, змоченим водою.
Побачила, що фарба взялась доволі легко. Шкіра профарбована дуже делікатно, волосина не затемнена занадто.
Тож у цьому випадку м‘який барвник = мякий результат.
Ним мені складно було досягнути супер-чіткості.
Нанесла ще раз, уже на 20 хв.
От тепер я залишилася більш, ніж просто задоволена результатом. Хочу наголосити на тому, що волосину фарба не перетемнила навіть після другого нанесенн, а шкіра не була подразненою.
На шкірі фарба трималася близько 5 днів, а це все-таки гарний резулттат. Виглядала весь час ніжною натуральною тінню.
Волоски все ще темні, майже як після фарбування.
Загалом результатом я задоволена, як і процесом. Адже усе було легко, приємно і захопливо. Особливо раджу засоби Joly:Lab власницям чутливої шкіри, яка погано реагує на потужні неприємні запахи фарби, окисників. Бо тут з такою проблемою ви точно не стикнетесь.
Коментарі (0)