KsuLv

Uriage Bariésun Mineral Cream - надійний санскрін для дорослих і дітей!

Uriage Bariésun Mineral Cream - надійний санскрін для дорослих і дітей!
Uriage Bariésun Mineral Cream - надійний санскрін для дорослих і дітей!

Мій відпочинок вже закінчився, тому готова поділитися ☀️захисними засобами, які сподобалися. Але все по порядку. Сьогодні розповім про Uriage Bariésun Mineral Cream SPF 50+. Мій пошук санскрінів на фізичних фільтрах зайняв багато часу, оскільки на ринку таких засобів не так вже й багато.

Чи не боялася я використовувати спф від Uriage після алергії на Bariesun Spray запитаєте ви?

Звичайно ж боялася, проте відсоток алергічних реакцій на засоби з мінеральними фільтрами значно менший, ніж з хімічними. Тим більше виробник рекомендує виріб як сонцезахист для шкіри, що схильна до алергії, не переносить хімічні фільтри, консерванти та ароматизатори (атопія, реактивна шкіра). Це ж про мене! І від сонця захищатися було потрібно, тому на наступний день розпочала затест іншого засобу.

Про Uriage Bariésun Mineral Cream SPF 50+ 💙

Цей засіб не тільки ефективно блокує УФ-променів, а й уберігає шкірний покрив від фотостаріння, запобігаючи появі пігментних плям. Крем зволожує і живить шкіру, насичуючи її термальною водою, вітамінами С та Е. Виробник вказує, що крем можна використовувати для дітей віком від 3 років. Цей засіб є водостійким і фотостабільним.

Uriage Bariésun Mineral Cream - надійний санскрін для дорослих і дітей!
Uriage Bariésun Mineral Cream - надійний санскрін для дорослих і дітей!

Обʼєм - 100 мл. Засіб білого кольору, консистенція густа, через це крем важко наносити і він лягає плівкою (але така особливість всіх санскрінів на фізичних фільтрах). Аромат нейтральний.

Склад безпечний, що має основне значення для дитячих сонцезахисних кремів.

Серед санскрінів присутні діоксид титану та цинку оксид.

DICAPRYLYL CARBONATE, AQUA (WATER, EAU), TITANIUM DIOXIDE[NANO], ZINC OXIDE[NANO], NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, PEG-30 DIPOLYHYDRO XYSTEARATE, SODIUM CHLORIDE, BUTYLENE GLYCOL, NYLON-12, POLY GLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, STEARIC ACID, ALUMINA, DIMETHICONE, GLYCERIN, OCTYLDODECANOL, MAGNESIUM SULFATE, CERA ALBA (BEESWAX), GLUCOSE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, XANTHAN GUM, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, HYDRO GENATED POLYDECENE, TOCOPHERYL ACETATE, TREHALOSE, PROPYLENE CARBONATE, TOCOPHEROL, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, CITRIC ACID.

Наносила засіб на чисту шкіру за 30 хв до виходу на сонце тонким шаром. Хоча виробник рекомендує поновлювати засіб після купання, я цього не робила, оскільки відчувала, що засіб ще присутній на мені.

🔵 засіб надійно захищає від сонця, з ним не реально обгоріти, навіть перебуваючи на активному сонці;

🔵 лягає плівкою, фарбуючи шкірний покрив у білий колір, і одяг, до речі, також 😅 думала, що чорний купальник не відіпру після нього (оскільки ручне прання зі слідами не справилось), проте після прання у пральній машині від крему не лишилось і сліду.

🔵 засіб зволожує шкіру;

🔵 після контакту з водою крем скочується до білих крапельок, що візуально помітно на шкірі (фото додаю).

Uriage Bariésun Mineral Cream SPF 50+ довів свою ефективність як надійний сонцезахисний засіб для дітей і дорослих з чутливою шкірою. Завдяки мінеральним фільтрам та зволожуючим властивостям крем є безпечним, має високий рівень захисту від сонця і добре переноситься шкірою.

Дякую за увагу! 💛