Vik_Sem

Автоматичний олівець для брів LN professional

Автоматичний олівець для брів LN professional

Механічні олівці для брів я люблю і із задоволенням їх використовую, тому що з їхньою допомогою виходить дуже швидко зробити макіяж брів без клопоту і хочу поділитися думкою про автоматичні олівці для брів LN Professional.

Виробник: Китай
Об'єм: 4 грами загальна вага олівця
Кількість відтінків: 4 відтінки
Олівець для брів довгий і тонкий , до використання він був повністю запаяний термоплівкою, поверх якої була інформаційна наклейка.

Колір ковпачка відповідає відтінку грифеля олівця і у мене він у відтінку 104, ччудово підійде шатенкам та брюнеткам.

На кінці олівця є щіточка . Вона зручна, ворс середньої жорсткості, добре прочісує брови і не дряпає шкіру.

Автоматичний олівець для брів LN professional
Автоматичний олівець для брів LN professional
Автоматичний олівець для брів LN professional

Повний склад олівця:

Японський віск, стеаринова кислота, бджолиний віск, гідрогенізована касторова олія, тальк, слюда, CI77891, CI77499, CI77491, CI77492, сорбітан сесквіолеат, C10-18 тригліцериди, гідрогенізовані кокосові гліцериди, 2-етилгексилстеарат, токоферилацетат, феноксіетанол, капрі лілгліколь, вітамін Е.

Олівець на восковій основі і містить рицинова олія, токоферол, вітамін Е, щоб надати на волоски брів ще й ефект, що доглядає.

Грифель олівця дуже тонкий , добре викручується і вкручується назад, але при використанні не варто його викручувати у великій кількості, тому що олівець тонкий і просто може обламатися.

У грифеля середня жорсткість, наноситься без натиску, добре заповнює брову, створює натуральний ефект без обтяження та перебору.

На брови наноситься олівець рівно , без грудочок, хоча завжди після нанесення, я зачісую брову і за настроєм фіксую олівець прозорим гелем для фіксації брів.

Стійкість у нього хороша, я не чіпаю брови і на моїх бровах олівець тримається весь день без проблем і надвечір брови в хорошому стані.

Витрата у олівця середня, подібні засоби для брів у мене це базовий розхідник, який я купую регулярно і тому за економічністю не стежу.

-Гарні відтінки
-Грифель не вимагає заточування
-Зручна щіточка
-Хороша пігментація
-Бюджетна вартість
-Хороша стійкість
-Не рудий
Недоліків для себе я не виявила.

Олівець для брів LN Professional – чудовий бюджетний робочий варіант. У нього гарні відтінки та стійкість, не мало важливо він не рижить і створює на бровах чудовий ефект, який заповнює брови просто легко та швидко.