Пусті флакончики та відливанти
(за останні 3 місяця)
Trussardi Delicate Rose Trussardi купувала з рук залишок 30ки за якусь дуже символічну ціну, поливалась весною та влітку. Приємний, отримувала компліменти на роботі. Ненапряжний та бадьорий)
Jeanne Arthes Lover in bloom ароматизував кімнату. Схожий на багато інших шампунистих ароматів, приємний, не дуже стійкий, але можна поливатись за бажанням.
Використані відливанти
Narciso Rodriguez Fleur Musc Eau De Toilette Florale дуже класний, дифузний, компліментарний. Мені сподобався найбільше з усіх Родрігесів, здалось навіть що він найменш схожий на інші парфуми цього виробника. Прикупила собі ще відливант 10 мл
Azalea Attar Collection мені видався дивним. Квітковий аромат, який не зачепив. Хоча, не маю сумнівів що знайде і своїх шанувальниць.
Lavande Romaine Perris Monte Carlo така приємна квітково-солодка лаванда! Наносила ввечері перед сном і насолоджувалась)
Moustache Eau de Parfum Rochas поливалась у спеку вдома, класний універсальний аромат для будь-кого в будь-яку пору року. Рекомендую для затесту.
Azalee Lalique приємний жіночий аромат, який навряд чи буде когось дратувати. Lalique подобається мені тим, що випускають дійсно якісні аромати, кожен з яких знайде свою власницю. Можна брати на повсякдень. І ціна дуже приємна!
Коментарі (0)