Liessa

Нові парфумерні затести і враження

Нові парфумерні затести і враження

Всім привіт!

Я до вас з новими парфумерними затестами парфумчиків, які купувала у різні періоди і тестила у різних погодних умовах.

  • Attar Collection Hayati - солоденький морозивно-фруктовий аромат, який спонукав мене прикупити залишок у флаконі з першого "нюху". Але, як це часто буває, після затесту бажання стихло і я спокійно доношую відливант, який маю) Є в ньому молочна пластиковість щось схоже на молочно-ванільний ароматизатор, яка з'являється години через 3 після нанесення, і нагадує мені "туфлю" Кароліни Ерери. Я не є її прихильницею, тому таке розкриття відмовило мене від повтору цього парфуму. А ще він монотонний. Тримається довго, на одязі чутно на наступний день. Шлейфу майже не має, але сам по собі впізнаваний та досить яскравий.
  • Armaf Vanity Essence - багато хто помічає що він сходий на Trussardi Donna і я погоджуюсь з цим. Але він є самостійним ароматом, в ньому більше солодкого і менше свіжих нот, на відміну від Донни. Стійкість на мені нетривала, десь 2-3 години, потім можна оновлювати.
  • Fragrance World Cocktail Intense - клон Killian Angels Share. Сподобався мені, дуже! Подумую щодо купівлі додаткового відливанта на осінь. Флакон не потрібен скоріш за все, але я б його залюбки поносила, навіть вдома. Це шарлотка з зелених яблук, але така, парфумерна, класна) Раджу спробувати якщо Ви вже думали про нього, впевнена що багатьом покращить настрій і буде комфортним ароматом🖤
  • Lattafa La Muse Splendid Royal - клон парфуму Elie Saab. Гарно зроблений, мед з фруктами та квітами (хоча, судячи з відгуків, всі по-різному його сприймають). Цікавий, але не зовсім моє звучання. Тож із задоволенням доношу відливант, але на цьому все.
  • Moschino Cheap&Chic - а цей свіжачок вже стоїть на полиці в об'ємі флакону 100 мл) Гарний, універсальний, аромат чистоти з натяком на квіти (трошки порошковий, але ця нота лише доповнює його і не виділяється окремо від композиції). Хлопець теж відмітив його на мені, отримала комплімент. Лінійку знімають з виробництва, тому рекомендую затестити всім бажаючим, а там може і флакон захочеться прикупити поки ціна класна :D

Також цікаво почитати, які арабські аромати заслуговують уваги, тож діліться своїми враженнями та досвідом! 🌈

Liessa
3
Підписники
0