𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Ahava Beauty Before Age Uplifting Day Cream SPF20

Ahava Beauty Before Age Uplifting Day Cream SPF20

Дійшла у мене черга до тестування боксу від Ahava лінійки Uplifting.

На огляді денний крем для підтяжки шкіри обличчя широкого спектру SPF20.

Ahava Beauty Before Age Uplifting Day Cream SPF20

Саше в об'ємі 3 мл.

Засіб має дуже багатий і довгий склад. Із активних компонентів можна виділити: алантоїн, алое вера, вітамін Е, глина, м'ята, пептиди, протеїни, ромашка, саліцилова кислота, фруктові кислоти

Цей крем забов'язаний добре зволожувати, живити епідерміс, зміцнювати, підвищувати його еластичність і покращувати овал обличчя. Також покликаний захищати шкіру від негативної дії навколишнього середовища, включаючи ультрафіолетові випромінювання; надавати блиску і більш доглянутого вигляду.

Крем в міру густий, кремового кольору. Виробник зазначає, що він має легку легку текстуру, але я б не сказала, що вона легка. Взагалі, я надаю перевагу у теплу пору надлегким формулам, щоб гарно зволожували і швидко поглиналися, а текстура цього крему наче і не жирна, але досить поживна. Ні, вона не тяжка, щоб надто масляна, але в порівнянні з моїми іншими не така невагома.

Аромат неймовірно приємний. Я б сказала, що саме так пахне дорога косметика. Віддушка стійка, ще певний час відчувається на обличчі, але вона така ніжна, що зовсім не дратує, напроти.

Крем легко розподіляється, вбирається не миттєво, але в принципі поглинання не займає багато часу, просто трохи більше у порівнянні з іншими моїми крем-гелями (які більш легкі).

Крем гарно зволожує, живить, пом'якшує шкіру, робить її більш еластичною і пружною, приємною на дотик.

Фініш залишає сяючий, що я не дуже полюбляю, особливо влітку, тому зайвий блиск потім прибираю за допомогою матуючих серветок. У мене комбінований тип, схильний до жирності і в цьому плані мені більше подобається матовий фініш, або зовсім делікатне підсвічування, тому цей крем, якби і купила у повному форматі, то користувалася виключно восени і взимку.

Тим більш, що засіб має легкий ступінь захисту, що буде актуальним як раз в холодний сезон.

Взагалі, крем сподобався, але на теплий період - це точно не мій варіант, він поживніше, ніж мені треба, але це зовсім не являється його недоліком, а суто мої вимоги щодо застосування у певний час. Думаю, що зимою він був би для мене ідеальним.

Попри живе сяяння, який залишає цей крем, він комфортно відчувається, не обтяжує, не створює парникового ефекту. Як база під макіяж - прекрасний, не скочується.

Після прибирання зайвого блиску на протязі дня обличчя має естетичний вигляд, я не спостерігаю активного виділення себуму, щоб шкіра виразно сяяла, що дуже мене потішило.

На мою думку він особливо сподобається сухій шкірі, яка потребує інтенсивного зволоження і живлення і поціновувачів саме такого сяйливого фінішу. Також виробник вказує, що цей крем підійде навіть надчутливій шкірі, оскільки не викликає алергічних реакцій.

Крем сподобався мені по доглядовим властивостям, я б взяла повний формат, але лише на прохолодну погоду і по привабливим акційним пропозиціям.