Ta_nyaaaaaaa

Скраб для тіла "Джакарта" від Mixtura

Обожнюю скраби для тіла, у теплу пору використовую їх часто, тому у мене повинно бути їх багато. Цього разу обрала скраб від Mixtura і зовсім не пошкодувала. Адже це український бренд натуральної косметики аромат якої вражає (та й не лише він, чесно кажучи 🤭).

Скраб випускається у скляній баночці мінімалістичного естетичного вигляду об’ємом 150 мл. Саме скло прозоре, через нього видніється продукт. Кришечка чорного кольору, закручується щільно.

Додатково була наліпка-захист у вигляді вузької паперової стрічки.

Текстура скрабу доволі густа, щільна, він тримається купки. Колір ніжно жовтий, медовий. Кристали цукру відчутні, вони не занадто великі, тож не травмують шкіру.

Аромат надзвичайно приємний. Вважаю, так має пахнути будь-яка натуральна косметика, тоді нікого не буде відлякувати. Особисто для мене це аромат меду (з відтінками жасмину, кокосу і ванілі. Дуже смачно, гармонійно. Залишається на тілі до години часу після використання.

У своєму складі містить абрикосову, сафлорову, кокосову олію, масляний екстракт ванілі, олія ши (каріте).

Уже з цього зрозуміло, що скраб буде не лише очищувати, а й доглядати, зволожувати, живити шкіру.

Мої враження.

Дуже сподобалося, що скраб економний у використанні. Через в’язку, щільну текстуру, його потрібно небагато. Від тепла тіла скраб тане (бо у складі олії), приємно розподіляючись по тілу.

Кристали цукру відразу не тануть, що дає змогу якісно промасажувати усі бажані ділянки.

Змивається він також легко, не залишаючи жирної плівки. Натомість шкіра стає м‘якою, гладкою, наполірованою і сяючою.

Є те саме бажане відчуття чистоти, при цьому відсутні стягнутості і сухості.

Завдяки значній частці масел у складі, шкіра дуже гарно зволожена, наповнена і навіть немає бажання тут же наносити кремчик.

Скраб мені дуже сподобався ❤️‍🔥 У ньому естетичний дизайн, натуральний склад, приємний аромат, економне використання і такий гарний результат. Шкіра сяє, вона якісно очищена, а чого бажати ще 🥰

Цікаво спробувати й інші представлені брендом скраби)

12 серпня, 2024
Ta_nyaaaaaaa
12 серпня, 2024