☕️ Karina ☕️

SHELLY

SHELLY

І знову мій улюблений бренд по догляду за руками та нігтями. Оглянемо цей набір кремів?

До речі, це чудова ідея для подарунку, або коли ти не можеш обрати який саме крем придбати. Можна затестити всі відразу.

🩷Із чого складається набір?

  1. Крем для рук і нігтів з кератином, сріблом і екстрактом арніки - Shelly Professional Care Hand And Nail Cream.
  2. Крем для рук і нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії - Shelly Professional Care Hand and Nail Cream.
  3. Крем для рук і нігтів з алантоїном, екстрактом равлика й олією каріте - Shelly Professional Care Hand and Nail Cream.

🩷Опис - Подаруйте своїй шкірі зволоження та ніжність з набором кремів для рук від Shelly™! Набір включає три засоби: живильний крем з кератином, сріблом і екстрактом арніки; пом'якшуючий крем з колагеном, еластином і екстрактом півонії; відновлюючий крем з алантоїном, екстрактом равлика та олією каріте. Креми мають легку консистенцію, швидко вбираються. Оптимальний склад поживних елементів допомагає підтримувати епідерміс у здоровому та доглянутому стані.

🩷Пакування - креми знаходяться у картонному пакуванні, приємного ніжного відтінку. Самі креми виглядають стандартно - туба білого кольору. Відрізняються за кольором та призначенням. Кришка формату фліп - топ. Також вони запаковані у захисну фольгу на отворі, що є великим плюсом (додаю фото, на одному кремі я не втрималась і вже зняла 🤭).

🩷Об'єм - 45 мл.

🩷Виробник - Україна.

SHELLY
SHELLY
SHELLY

🩷Текстура - практично однакова у всіх. Вони легенькі, невагомі. Швидко поглинаються, навіть моментально. Білого кольору. Не відчувається на руках як плівка.

Доглядаючи за собою, дуже важливо мати у своєму арсеналі якісні косметичні засоби, які піклуються про шкіру і дозволять їй отримати максимум користі. Хорошим варіантом для повсякденного використання стане крем для рук і нігтів з кератином, сріблом і екстрактом арніки, створений майстрами українського бренда Shelly. Вони розробили делікатну формулу, яка підійде для будь-якої шкіри, в тому числі і для чоловічої.

🩷Особливості Hand And Nail Cream бренда Shelly:

  • до складу входить кератин, який зміцнює, відновлює і додає силу нігтям;
  • допомагає в боротьбі з ламкістю і розшаруванням;
  • цитрат срібла протистоїть небажаним бактеріям і патогенним мікроорганізмам;
  • екстракт арніки має цілющі властивості, відновлює і загоює шкіру;
  • має заспокійливу і протизапальну дію;
  • чудово пом'якшує і зволожує шкірний покрив;
  • підходить для професійного догляду спільно з масажем рук.

Аромат практично не відчутний, легкий, косметичний. Поглинається моментально, не відчувається на шкірі. Текстура легка та ніжна. Чудово зволожує шкіру, не відчувається плівкою на шкірі. Також має заспокійливу, протизапальну дію. Доглядає за нігтями, зміцнює їх.

🩷Інградієнти - Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Palmitic Acid, Stearic Acid, Polysorbate 60, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Keratin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Citric Acid, Silver Citrate, Arnica Montana Flower Extract, Parfum (Fragrance), BHT, Triethanolamine, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.

2 елементи складу середнього рівня безпеки.

🟠Parfum - Віддушка парфумерна.

🟠Triethanolamine - низькомолекулярний аміноспирт, безбарвна або світло-жовта в'язка рідина. У косметиці використовується як м'яка основа та у складі емульгаторів. Безпечний для шкіри та не має побічних ефектів, оскільки більшість продуктів зберігають його концентрацію від 1% до 3%.

Дійсно містить у складі цитрат срібла, екстракт арніки та гідролізат кератину, пальмітинову та стеаринову кислоти, олію ши.

Шкіра рук регулярно стикається з різними хімічними речовинами, страждає від перепадів температури і вологості, піддається впливу прямих ультрафіолетових променів і всіляким іншим впливам. Це часто позначається на її стані, помітно його погіршуючи. Майстри українського бренда Shelly створили спеціальний крем, який забезпечить належний догляд і дозволить вашим рукам краще і легше зберігати свою красу і здоров'я.

🩷Особливості Professional Care Hand and Nail Cream бренда Shelly:

  • має легку консистенцію, яка швидко вбирається, не залишаючи липких і жирних слідів, а лише легкий квітковий аромат;
  • містить у складі колаген, еластин і екстракт півонії;
  • усуває почервоніння і сухість, знімає подразнення і створює захисний шар;
  • покращує регенерацію клітин;
  • екстракт півонії сприяє зростанню міцних і здорових нігтів;
  • може використовуватися для масажу рук.

На відміну від попереднього крему, тут відчувається пом'якшення шкіри. Він також миттєво вбирається, зволожує та живить шкіру рук, кутикулу та нігті. Має дуже приємний та ніжний квітковий аромат (аромат півонії). Чудово справляється із сухістю та почервоніннями. Не залишає відчуття плівки на шкірі, але вже зовсім трішки відчувається. Текстура така сама, легка та невагома.

🩷Інградієнти - Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Palmitic Acid, Stearic Acid, Polysorbate 60, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Collagen, Propylene Glycol, Paeonia Officinalis Root Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Hydrolyzed Elastin, Parfum (Fragrance), BHT, Sodium Benzoate, Triethanolamine, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol.

2 елементи складу середнього рівня безпеки.

🟠Parfum - Віддушка парфумерна.

🟠Triethanolamine - низькомолекулярний аміноспирт, безбарвна або світло-жовта в'язка рідина. У косметиці використовується як м'яка основа та у складі емульгаторів. Безпечний для шкіри та не має побічних ефектів, оскільки більшість продуктів зберігають його концентрацію від 1% до 3%.

1 елемент складу не знайдено.

🟢Paeonia Officinalis Root Extract - безпечно. Рослинний екстракт півонії. Засіб для захисту шкіри, який має протизапальні властивості, заспокоює подразнення та зменшує почервоніння. Джерело антиоксидантів.

Дійсно містить у складі екстракт півонії, колаген, олію ши, пальмітинову та стеаринову кислоти, еластин (за властивостями близький до колагену).

Щоб захистити тонку і чутливу шкіру рук від агресивного впливу зовнішніх факторів, фахівці українського бренда Shelly розробили крем для рук і нігтів з алантоїном, екстрактом равлика і маслом каріте. Завдяки такому насиченому складу цей доглядовий продукт забезпечить інтенсивне живлення і зволоження шкірного покриву. Засіб чудово підходить для професійного чи домашнього догляду, а також може використовуватися при процедурі масажу рук.

🩷Особливості крему для рук і нігтів Professional Care від бренда Shelly:

  • володіє пом'якшуючими і відновлювальними властивостями;
  • сприяє процесу регенерації на клітинному рівні;
  • прискорює загоєння мікротріщин і травм;
  • стимулює синтез власного еластину і колагену, які відповідають за пружність шкіри;
  • зміцнює нігтьову пластину;
  • пом'якшує кутикулу навколо нігтів;
  • має приємний квітковий аромат;
  • швидко вбирається, не залишаючи липкості або жирності.

По відчуттям , для мене він найбільш поживний по текстурі. Злегка відчувається на шкірі. Відчутно живить її, зволожує, насичує. Також пом'якшує, але на відміну від крему з екстрактом півонії, я відчуваю більше зволоження. Має приємний та ніжний аромат. Сприяє регенерації клітин, загоєнню травм. З усіх саме цей сподобався найбільше, хоча всі вони між собою досить схожі.

🩷Інградієнти - Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Stearic Acid, Glycerin, Allantoin, Caprylic / Capric Triglyceride, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Ammonium Acryloyl Dimethyltaurate / Carboxyethyl Acrylate Crosspolymer, Bambusa Vulgaris (Bamboo) Extract , Parfume, Citric Acid.

1 елемент складу середнього рівня безпеки.

🟠Parfum - Віддушка парфумерна.

2 елементи складу не знайдено.

🔵ammonium acryloyl dimethyltaurate / carboxyethyl acrylate crosspolymer - допустимо. Полімерний емульгатор, сумісний з великою кількістю масел і поверхнево-активних речовин. Емульгатор, регулятор в'язкості.

🟢bambusa vulgaris extract - безпечно. Бамбук звичайний. Використовується у косметичних засобах для зміцнення шкіри, волосся та нігтів. Сприяє зволоженню шкіри, відновленню її основних біологічних функцій.

Дійсно містить у складі олію ши, стеаринову кислоту, гліцерин, алантоїн (заспокоює, зволожує).

Це дуже класний набір кремів. Зі своїми функціями засоби справляються. Мій фаворит - Регенеруючий крем для рук та нігтів із алантоїном, екстрактом равлика та олією каріте. Засоби представлені у форматі 45 мл, зо є зручним для ознайомлення. Всі вони схожі між собою за дизайном та текстурою. Але дещо відрізняються в дії.

10/10