lido444ka

#mostexpensiveproductsmakeupclub

#mostexpensiveproductsmakeupclub
#mostexpensiveproductsmakeupclub

беру участь в чудовому челенджі від Makeup Club 🎀

Compagnia Del Colore #Smooth Move - спрей-термозахист для волосся.
💸 ~800 грн

купила так як дуже сподобався ефект, коли на мені спрей використала перукарка. певно це найбільша сума, яку я колись витрачала на 1 засіб.
дуже смачно пахне, додає легкості та шовковистості волоссю, полегшує вкладання 🎀від високих температур певно захищає, не знаю як це оцінювати, ахах)
користуюсь ним рік або більше, він тільки починає закінчуватись. але повторювати не планую, хочу спробувати якийсь недорогий спрей.

Tangle Teezer The Ultimate Detangler - розчіска для волосся
💸 ~500 грн

думаю, що всі чули про розчіски від цього бренду і багато хто має. гарно розплутує волосся, приємно чухає шкіру голови, але може електризувати волосся. в цілому я розчіскою більш ніж задоволена
можливо краще було взяти щітку від Janeke, так як вона підходить і для сушки або Tangle Angel, бо вона ну дуже гарненька 🤭 але тут знову ж таки на мене повпливала моя перукарка.


Victoria's Secret Bare Vanilla Candied Fragrance Mist - парфумований спрей для тіла
💸 ~600 грн

знову ж таки супер популярна річ) аромат я вибирала ну дууже довго, майже нічого не подобалось окрім ванільних ароматів. цей спрей не пахне ванільною булочкою, більше цукерками, маршмелоу, чимось таким солодким. але не їжею, а саме парфумом, відчуваю якийсь присмак дешевих жіночих парфумів, але я в принципі так реагую на більшість квіткових нот. не стійкий аромат, довше лишається в комплекті з кремом для тіла (в мене був ванільний з серії Pink) розхід економний, більше 6 місяців він в мене, а я навіть половини не використала.
не буду оновлювати, в цілому в мене змішані почуття від продуктів Victoria's Secret, а політика бренду взагалі жахлива. думаю що можна найти кращі засоби за цю ціну 💖

дякую всім за увагу, буду рада почути вашу думку щодо моїх скарбів та почитати ваші дописи 🫶🏻