𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Shelly Nourishing Hand Cream

Shelly Nourishing Hand Cream

Креми для рук від українського бренду Shelly - це любов!

Поживний крем для рук з маслом ши та обліпихою - ще одне приємне відкриття, а точніше цінна знахідка.

Shelly Nourishing Hand Cream

Цей засіб створений як для домашнього, так і професійного використання. Також він підходить для масажу рук і ніг.

Варто зазначити, що у нього дуже великий об'єм, а саме 200 мл.

Туба з м'якого пластику, кришечка зручна, її не треба відкручувати, вона відкидається.

Горловина захищена фольгою.

Крем жовтого кольору, на перший погляд густий, але на шкірі має властивість швидко танути. Текстура його поживна, але не жирна, щоб занадто. Вона одночасно і насичена і відносно легка як для живильного крему.

Аромат - окрема тема, він неймовірно приємний, яскравий, але не нав'язливий, пахне ніжно і натурально справжньою обліпихою. Мені дуже сподобався, бо завжди підіймає настрій.

На шкірі відчувається певний час, але в меншій концентрації.

Не дивлячись на те, що крем має такий колір - шкіру він не фарбує.

Розподіляється з легкістю, викликаючи приємні тактильні відчуття. У мене він асоціюється з лайтовою версією баттера, ось саме це спадає на думку коли я торкаюсь і розношу цю текстуру.

Крем відносно швидко вбирається. Не так миттєво, як інші більш невагомі від Shelly (з равликом, з арнікою, чи півонією), але як для поживного, швидкість поглинання безумовно тішить.

Засіб забезпечує інтенсивне живлення і зволоження, глибоке і тривале. Шкіра рук з ним наче отримує порцію живильної вологи, одразу насичується і виглядає доглянуто.

Крем не залишає після себе неприємної жирної плівки.

Він миттєво надає комфорт, прибираючи сухість. Він робить ручки нереально м'якими, гладенькими і оксамитовими на дотик. Розгладжує, заспокоює, працює над відновленням і прискореною регенерацією, створює захисний бар'єр.

Відчуття після використання - вау! Ця текстура, аромат і ефект після - просто круті.

Користуватися ним одне задоволення. Цей крем стане особливо актуальним для сухих ручок і для мене незамінним рятівником у холодний період, коли шкіра рук найбільше страждає від сухості. Але і зараз я активно його застосовую і кожного разу насолоджуюсь результатом.

Щирі рекомендації.