Олеся К...🐠

#mostexpensiveproductsmakeupclub

#mostexpensiveproductsmakeupclub

Парфуми для мене найдорожчі, коли я отримую іх в подарунок. З ними пов'язані приємні емоції і моя з ними історія.

Коли купуєш дорогий парфум, він не має такої цінності, як подарований.

Напевно тут буде думка про те що парфум дарувати не прийнято, це дуже особисте, оскільки не завжди можна вгадати смак людини і у відповідь отримати розчарування неприємне або ж наоборот, захват. Однак мені дарують близькі люди і вони знають мої уподобання.

І так, почнемо мою історію парфумів:

#mostexpensiveproductsmakeupclub

Він люб'язно збереженим для мене мамою. У дитинстві здавався чарівним еліксиром, скарбом. Зараз я розумію складний аромат з відчутною тяжкістю ретро, глибокий і щільний, але зі своїм характером впізнається відразу серед вінтажної класики 70-80х.

Аромат носить назву одного з найдавніших місць життя на землі 12 тис.років історії. Назва в перекладі з середньоперсидського - " Місце Армії" Форма флакона нагадує найдавніші пам'ятники Перської архітектури.

Колір флакона - СХІДНА НІЧ!

Зараз йому можливо більше 30 років і він ІДЕАЛЬНИЙ. А стійкість - SUPER і головне ніякого спирту, пахне димним ладаном, таємницею і якоюсь спокусою.

Рішила почитати відгуки із цікавості, порівнюють аромат з покійником і навіть аптечний ,чаклунський 🥶 Ось які у людей асоціації. А для мене - це шедевр!

Цей парфум я отримала в якості презенту давно від дяді ( хрещений батько) і це було так неочікувано. Ніколи від дяді не получала подарунки та навіть ніколи словами не привітає, а тут отримую такий подарунок. І Euphoria мені прям з першого разу сподобалася. Дуже гарний аромат, такий вишуканий і аристократичний, одночасно строгий і манкий. Він як твідовий костюм Шанель-стриманий, елегантний, зі своєю унікальною естетикою.

Флакончик Ейфорії в склі з прохолодними металевими вставками, такий приємний і прохолодний в руці.

Але на жаль ейфорія перестала бути ейфорією.


Dzintars в перекладі Янтар, компанія розташована в Ризі і випускала косметику і парфуми. Заснована була в 1849р. і в 2019р. була визнана неплатоспроможна.

Нещодавно дізналася про розвал компанії. А в мене якраз закінчуються (закінчились) мої любимі парфюми. Якби знала що їх більше не буде - економила. В інтернеті здається можна купити ще , але ціна як у люкса. Парфуми приваблювали своїм обволікаючим , приємним і ненав'язливим ароматом. А які були акуратні, симпатичні міні флакончики. Їх форми нагадували трохи дамський силует або скрипку🎻 і прості продумані коробочки.

Маю надію на повернення Dzintars і тоді обов'язково будуть ці милі флакончики в косметичці.