𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Ahava Beauty Before Age Uplifting Night Cream For Face, Neck & Decollete

Ahava Beauty Before Age Uplifting Night Cream For Face, Neck & Decollete

Пробник крему від Ahava Beauty Before Age Uplifting справив на мене приємні враження.

Об'єм саше 3 мл, вистачить рази на 4 і дозволить скласти свою думку про цей засіб.

Ahava Beauty Before Age Uplifting Night Cream For Face, Neck & Decollete

Крем в міру густий, колір кремовий, текстура приємна, поживна і щільна, але не важка, як раз те, що треба для догляду у нічний час.

Аромат, якщо чесно, то трохи здивував. Більшість пробників від Ahava, якими я користувались, або зовсім не мали вираженої віддушки, або ніжну і невагому. Тут же запах наближений до вазеліна. Не сказати, що він неприємний, але одразу виникають асоціації саме з ним, або кремами, які пам'ятаю з дитинства. Доречі, денний крем із цієї лінійки (про який писала раніше) має розкішний аромат.

Склад у крема шикарний, він містить безліч корисних компонентів: екстрактів, мінералів, вітамінів, олій й інших речовин.

Вбирається крем відносно швидко, але не миттєво. Фініш залишає сяючий, але ввечері це мені не заважає. Аромат його в процесі нанесення відчувається яскраво, але досить швидко вивітрюється.

Крем інтенсивно зволожує, гарно живить, пом'якшує і візуально розгладжує. Відчуття з ним комфортні, плівки не залишає, липкості також нема. Шкіра на дотик стає неймовірно м'якенькою, гладкою, ніжною, більш еластичною і пружною. Вранці виглядає відпочившою.

Якщо не брати до уваги аромат, то крем класний, мені сподобався по догляду. Він у повній мірі забезпечує усі потреби шкіри щодо нічного часу, насичує її і наповнює здоровим виглядом.