𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Охолоджуючий гель для ніг з ментолом та олією м'яти

Охолоджуючий гель для ніг з ментолом та олією м'яти

Охолоджуючий гель для ніг - одна із останніх новинок від Shally.

Засіб розроблений для догляду за шкірою стоп і має цілий ряд направлень, а саме: розслаблення, зняття набряків і втоми, зволоження, заспокоєння, пом'якшення, прискорення мікроциркуляції крові, укріплення стінок судин і тонізування.

Охолоджуючий гель для ніг з ментолом та олією м'яти

У геля зручний формат і дуже привабливий зовнішній вигляд.

Якісний флакон з міцного пластику оснащений дозатором, який акуратно дозує порції у невеликій кількості. Силою натискання їх можна контролювати.

Крізь прозорі стінки флакона можна милуватися чарівним кольором морської хвилі. Одразу видно, що це гель, виглядає ну дуже гарно, та і взагалі так естетично.

Гель при видавлюванні густий, тримає свою форму, не розтікається, але має легку і ніби танучу текстуру.

У складі він містить ментол, олію м'яти, екстракт кінського каштану, мочевину, камфору й інші активні компоненти.

Аромат приємний, яскравий, ментолово- каштановий, освіжаючий.

Завдяки гелевій текстурі, гель легко розподіляється, шкірою поглинається швидко. Буквально 2-3 хвилини і він повністю вбирається, не залишає після себе плівки і липкості.

Охолоджуючий ефект у нього помірний. Я б сказала, що він дуже гарно освіжає, але холодить не інтенсивно, щоб прям відчувався сильний холод. Як раз комфортно.

Гель добре зволожує і пом'якшує шкіру, чудово тонізує. Після важкого дня прекрасно знімає втому в ногах і важкість, надає відчуття легкості.

У спеку цей освіжаючий ефект як ніколи актуальний, але й у інші пори роки цей засіб буде теж гарним помічником.

Шкіру не подразнює, не пече, напроти має заспокійливі властивості. Користуватися ним дуже приємно, особливо ввечері після напруженого дня.