Кузя Ю-а

Топ аромати, що дуже складно відрізнити від їх дуже відомих близнюків

Топ аромати, що дуже складно відрізнити від їх дуже відомих близнюків

Сьогодні про два пробнічки ароматів, які мені дуже сподобались! Але як показав мій досвід, пробніки ароматів, які мені дуже подобаються, дивним чином, перетворюються у класичні обʼєми :) Дивина, та й годі)

Цього разу в моє серденько щільно припав аромат Young Marseilles від Avenue Des Parfums!

Містичний аромат, що ідеальний для денного образу!

Він сподобається тим, хто віддає перевагу яскравим фруктово-квітковим композиціям. Аромат відкривається лічі, соковитим бергамотом та нотами стиглого персика. Потім звучать ніжні мотиви жасмину та цитрусова свіжість апельсинової цедри, а теплі акорди деревини та білого мускусу залишають злегка пряний шлейф.

Дуже схожий на арабський Azora від Attar! Саме по настрою звучання! Тільки в рази дешевше :) от цей мені сподобався от прям мега дуже сильно :)

Топ аромати, що дуже складно відрізнити від їх дуже відомих близнюків

Абсолютно в твоїх руках, яким буде твій вечір! Але такі глибокі аромати точно зададуть цікавий та грайливий настрій ;)

У Avenue Des Parfums є дуже цікавий аромат Style Milano Black!

Впевнена, що він ідеально доповнить любі ваші фантазії;)

Домінуючими нотами в композиції є сандал, молочні та пряні ноти, що створюють дивовижне звучання. Але ж на початку аромат здивує квітковим всплеском жасмину, османтусу і троянди.

Мушу відзначити, що аромат дійсно унікальний. Дуже сексуальний. З ним можна відкривати любі двері, та хоч з ноги, і повірте, з першою нотою, як аромат зайде з вами, вам просто пробачать все!

За настроєм схожий на Killian)

Загалом, завдяки пробнічкам, дуже легко знайти своїх любимчиків, а дякуючи якості та ціні Avenue des Parfum - любимчиків може бути багато ;)