NIVEA Sun Protect & Sensitive Spray - для мене виявився ідеальним!
Розбір сонцезахисту, частина 3.
Про санскріни, які я тестувала на відпочинку я розповідала вище. Це були засоби від бренду Uriage, проте ціна у них не зовсім бюджетна, про враження, читай у дописах:
https://club.makeup.com.ua/post/46693/
та
https://club.makeup.com.ua/post/47266/
Сьогодні розповім про свій фаворит серед санскрінів для тіла і доведу що ефективний засіб може бути бюджетним!
NIVEA Sun Protect & Sensitive Spray SPF 50+ на відпочинку виявився моїм ідеальним сонцезахисним спреєм і забезпечив рівномірну і безпечну засмагу (фото додаю). Отож, поїхали.
Про властивості засобу.
🟡 Спрей розроблений спеціально для чутливої шкіри.
🟡 Захищає від UVA й UVB-випромінювання.
🟡 Легко розтирається, не залишає жирної плівки.
🟡 Підтримує натуральний процес засмаги.
🟡 Надає шкірі необхідного зволоження (завдяки алое вера у складі).
🟡 Він є водостійким.
Обʼєм, консистенція, аромат, вартість.
Обʼєм - 200 мл (його вистачить на тиждень активного використання для двох осіб), консистенція рідка: засіб легко розподіляється на шкірі і надає їх сяйва, у ароматі відчувається спирт, але це зовсім не завдає дискомфорту.
Вартість близько 500 грн.
Склад.
Засіб містить хімічні фільтри та не має ароматизаторів. У складі також наявний спирт. Загалом склад нормальний, проте не ідеальний: 2 компоненти відносяться до засобів середньої безпеки.
AQUA, ALCOHOL DENAT., BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ISOPROPYL PALMITATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIBUTYL ADIPATE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, GLYCYRRHIZA INFLATA ROOT EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, TOCOPHERY ACETATE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, CELLULOSE GUM, C18-38 ALKY HYDROXYSTEAROYL STEARATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, HYDROGENATED RAPESEED OIL, CETYL PALMITATE, XANTHAN GUM, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRISODIUM EDTA.
Як я використовувала.
Розпилювала тонким шаром по шкірі всього тіла за 30 хв до виходу на сонце. Поновлювала кожні 4 години.
Враження від використання.
Засіб надійно захищає від сонця, гарно і легко розподіляється на шкірі, не залишаючи плівки і слідів на одязі. Додатковим бонусом для мене стало те, що спрей має властивості шиммеру, що візуально покращує вигляд шкіри, надає їй сяйва.
Висновок.
Санскрін NIVEA Sun Protect & Sensitive Spray SPF 50+ виявився ефективним і бюджетним варіантом для захисту чутливої шкіри під час відпочинку. Хоча в складі є спирт та деякі компоненти середньої безпеки, спрей загалом має добру якість і надає шкірі гарного ефекту сяйва. Це робить його відмінним вибором для тих, хто шукає ефективний і доступний сонцезахисний продукт.
Коментарі (0)