KsuLv

NIVEA Sun Protect & Sensitive Spray - для мене виявився ідеальним!

Про санскріни, які я тестувала на відпочинку я розповідала вище. Це були засоби від бренду Uriage, проте ціна у них не зовсім бюджетна, про враження, читай у дописах:

https://club.makeup.com.ua/post/46693/

та

https://club.makeup.com.ua/post/47266/

Сьогодні розповім про свій фаворит серед санскрінів для тіла і доведу що ефективний засіб може бути бюджетним!

NIVEA Sun Protect & Sensitive Spray SPF 50+ на відпочинку виявився моїм ідеальним сонцезахисним спреєм і забезпечив рівномірну і безпечну засмагу (фото додаю). Отож, поїхали.

Про властивості засобу.

🟡 Спрей розроблений спеціально для чутливої шкіри.

🟡 Захищає від UVA й UVB-випромінювання.

🟡 Легко розтирається, не залишає жирної плівки.

🟡 Підтримує натуральний процес засмаги.

🟡 Надає шкірі необхідного зволоження (завдяки алое вера у складі).

🟡 Він є водостійким.

Обʼєм - 200 мл (його вистачить на тиждень активного використання для двох осіб), консистенція рідка: засіб легко розподіляється на шкірі і надає їх сяйва, у ароматі відчувається спирт, але це зовсім не завдає дискомфорту.

Вартість близько 500 грн.

Засіб містить хімічні фільтри та не має ароматизаторів. У складі також наявний спирт. Загалом склад нормальний, проте не ідеальний: 2 компоненти відносяться до засобів середньої безпеки.

AQUA, ALCOHOL DENAT., BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ISOPROPYL PALMITATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIBUTYL ADIPATE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, GLYCYRRHIZA INFLATA ROOT EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, TOCOPHERY ACETATE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, CELLULOSE GUM, C18-38 ALKY HYDROXYSTEAROYL STEARATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, HYDROGENATED RAPESEED OIL, CETYL PALMITATE, XANTHAN GUM, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRISODIUM EDTA.

Розпилювала тонким шаром по шкірі всього тіла за 30 хв до виходу на сонце. Поновлювала кожні 4 години.

Засіб надійно захищає від сонця, гарно і легко розподіляється на шкірі, не залишаючи плівки і слідів на одязі. Додатковим бонусом для мене стало те, що спрей має властивості шиммеру, що візуально покращує вигляд шкіри, надає їй сяйва.

Санскрін NIVEA Sun Protect & Sensitive Spray SPF 50+ виявився ефективним і бюджетним варіантом для захисту чутливої шкіри під час відпочинку. Хоча в складі є спирт та деякі компоненти середньої безпеки, спрей загалом має добру якість і надає шкірі гарного ефекту сяйва. Це робить його відмінним вибором для тих, хто шукає ефективний і доступний сонцезахисний продукт.

13 серпня, 2024
KsuLv
13 серпня, 2024