Сонцезахисний спрей-термозахист
Hillary Sun&Heat Defense Hair Spray
Сонцезахисний спрей-термозахист 🌞 Hillary Sun&Heat Defense Hair Spray
Обожнюю цей спрей.
У мене світле волосся та на сонці воно постійно вигорає так от я найшла вихід з цієї сицтації.
Я читала багато відгуків про цей спрей та вирішила придбати.Від першого використання я вже була у захваті 💖
Велики плюс що цей спрей є 2в1 та його можна використовувати як термозахист та як сонцезахист
Упакування зручне та гарне.Дуже смачно пахне якоюсь солодкою цукеркою.
Після використання волосся має приємний аромат.Та ще й волосся гарно сяє та меньше путається і легко розчісується.
Склад🔽
Aqua, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Hydrolyzed Hemp Seed Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Alcohol, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Amodimethicone, Tocopheryl Acetate, Ethylhexyl Triazone, Oleyl Oleate, Lecithin, Trideceth-3, Trideceth-15, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Stearamine, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.
Активні компоненти
Протеїни рису та насіння коноплі:
-проникають у волокна волосся, зміцнюючи їх середину, допомагають запобігти пошкодженням, посіченості та ламкості;.утворюють захисний шар навколо кожної -волосини, що сприяє утриманню вологи та запобігає її втраті;
-сприяють збереженню еластичності волосся, роблячи його гнучкішим та менш схильним до пошкодження;
-відновлюють пошкоджені ділянки волосся, заповнюючи їх та роблячи волосся сильнішим та здоровішим;
-захищають волосся від шкідливого впливу сонячних променів та інших зовнішніх факторів, які можуть викликати пошкодження.
Амілоксат та Uvinul Т 150:
-комплекс сонцезахисних фільтрів, що надійно захищають волосся;
-амілоксат в природі міститься в коренях рослини індійського калгану, представника сімейства імбирних, а комерційно його готують з коричної кислоти, яка міститься в -листі коричного дерева;
-Uvinul T 150 найбільш потужний та фотостабільний фільтр УФ-В, не піддається змінам навіть під впливом сильної сонячної радіації.
Коментарі (0)