Darialiaz

Мої б’юті-скарби, яким місце у сейфі

Мої б’юті-скарби, яким місце у сейфі

В мене дуже багато незамінних б’юті-знахідок у косметичці, але я поділюся 3-ма найдорожчими!

Декілька років назад в мене не було пінки для обличчя, гарних засобів для волосся, дорогих парфумів. Але поступово я зрозуміла, що не можна економити на собі. І ці засоби я буду покупати ще, вони коштують своїх грошей!

1. Пінка для вмивання Dr. Jart+ Dermaclear Micro pH Foam. Кожний ранок починається саме з неї. Пінка м'яка, приємно пахне, після миття комбінована шкіра не стягується, зволожена.

2. Парфуми Valentino Born In Roma Donna Coral Fantasy. Мені дуже важко підібрати парфуми, але ці покорили моє серце. Це найдорожчі духи, які були в мене. Пів флакона я вже успішно використала.

3. Оксамитовий незмивний крем ENVIE LUXURY SOS EXPRESS. Живить, зволожує і пом'якшує волосся, не залишає жирного ефекту, а також має термозахисний ефект. Після кератину завжди користуюся феном, тому термозахисний ефект відіграє важливу роль для мене. Взагалі викорстовую всі засоби для волосся від ENVIE, в арсеналі також є шампунь, кондиціонер, маска, спрей, ампули. Раніше ніколи не покупала дорогі засоби для волосся, мила звичайним шампунем, і взагалі не використовуала кондиціонер. А зараз беру засоби з цієї лінійкі і вона коштує своїх грошей!