DARIIAKOVACH

Hydrasence Sea Salt Hair Spray 2In1

Hydrasence Sea Salt Hair Spray 2In1

Привіт, красунечки🕊️ Пощастило вихопити останній засіб від HYDRASENCE, тому ділюсь враженнями

Створений на основі морської солі та збагачений зволожуючим комплексом. Спрей допомагає забезпечити волоссю текстуру та об’єм, створити ефект “пляжних локонів” з природною фіксацією.

Морська сіль додає волоссю легкості та хвилястості, ніби після дня на морі. Зволожуючий комплекс допомагає утримувати вологу, захищаючи волосся від пересихання та надаючи йому м'якість і блиск.

Волосся виглядає більш живими та об'ємними, з м'якими хвилями, які мають природну і легку структуру. Спрей додає волоссю легкість і рухливість, зберігаючи при цьому його природний вигляд. Додатково волосся виглядає більш здоровим і блискучим.

Aqua, Sodium Chloride, PVP, Glycerin, Magnesium Sulfate, Polyquaternium-44, Polysorbate 20, Hydroxyethyl Urea, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Cetrimonium Chloride, Hexylene Glycol, Dextrin, Alanine, Parfum, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nicotinate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Hexamethylindanopyran, Geraniol, Limonene, Citrus Aurantium Peel Oil, Citral, Terpineol.

Зволожуючий комплекс на основі оліго- та дисахаридів Цей комплекс допомагає утримувати вологу у волоссі, підтримуючи рівень його гідратації та захищаючи від пересихання.

Оліго- та дисахариди, що є основою цього комплексу, ніжно огортають волосинки, зберігаючи їхню м'якість та еластичність.

Морська сіль (хлорид натрію та сульфат магнію) - Морська сіль додає текстури і об'єму волоссю, створюючи ефект природних хвиль або "пляжних локонів".

Упакування

Спрей у пластиковому флаконі зі зручним розпилювачем, такий пульверизатор

Мені подобається дизайн, є вся інформація необхідна на етикетці. Стильно, просто і зі смаком

Використання

Використовую я не лише для локонів, а і на кожен день як зволожувач волосся. Моє волосся самостійно не завивається, хоча маю пухнастість

Аромат у засобу неймовірний, солоденький

Розпилюється легко і волосся справді гарно зволожується

Консистенція рідка, проста водичка без липкості

Показую стан волосся, вигляд локонів особливо не змінився,лиш трохи обʼємніші і довше тримаються

І спрей справді гарно зволожив волосся, накрутку я роблю доволі рідко, використовую, в основному, саме як зволожувач для волосся. Воно дуже мʼяке і не пересушується довжина. А аромат, шалений просто😍

Тому дівчатка, беріть, спробуйте і впевнена, вам дуже сподобається

Обіймаю🤍