Ta_nyaaaaaaa

Так пахне легкість і свобода

Уже всі знають, наскільки я фанат свіжих і цитрусових ароматів, особливо влітку ☀️ Вони завжди доречні, не душать, а навпаки додають прохолоди, коли це так потрібно. Саме тому мій вибір впав на Midnight Nice, з яким насправді я познайомилася ще у травні цього року))

Дещо раніше я писала уже про гель для душу з цим же ароматом 👉🏻https://club.makeup.com.ua/post/46651/

Виходить ідеальна парочка :)

Запрошую до перегляду відео, завдяки якому ви зможете відчути вайб аромату 🌱

Парфуми мають стандартне картонне упакування. Висувається убік, виглядає стримано. Зверху додатковий захист - плівка.

Всередині мене очікував флакон об‘ємом 50 мл. Виготовлений з товстого скла, знизу має подвійне дно.

Дозатор працює справно, розпилює дрібно, не тече.

Однак ковпачок спочатку знімався дуже туго. Наче і плюс, що нічого не пролиється, але знімати лише із зусиллями. За пару днів він став більш піддатливим і знімався уже легше.

Для вашої цікавості залишаю піраміду та переходжу до опису своїх відчуттів парфумів:

Початкова нота: Кедр, Лимон, Цитрон

Нота серця: Водяний гіацинт, Жасмин, Рожевий перець

Кінцева нота: Ірис, Амбра, Білий мускус, Ветівер, Пачулі, Тикове дерево

Ці парфуми хочеться назвати вічною класикою, що ніколи не втрачатиме популярності. Для мене вони саме такі.

Midnight Niсe стартує з яскравих кисленьких цитрусів, що зводять скули. Продовжується ніжністю білих квітів, які пом’якшують жорстку, можливо для когось надмірну кислинку. Ці квіти, наче щедро покриті ранковою рисою, відчуваються як ковток прохолодної води у спеку.

Тут же відчуваю щіпку перцю, який поколює ніс.

Ніде і не дівається кедр, однак проявляється він своєю легкою хвойністю.

Шлейф від парфумів доволі відчутний, хоч і є свіжим, від яких рідко відчувається той самий шлейф. У даному випадку я б назвала його хвилеподібним, бо він наче наздоганяє, а потім віддаляється. І так по черзі.

Цю чуттєву атмосферу, яка розповзається у шлейфі, створили амбра, ветивер, деревні ноти і пачулі. Так, саме їх я відчуваю найбільше.

Стійкість також приємно вражає - 5-6 годин відчуваю на тілі, але до кінця вони стають близькими до тіла.

На волоссі аромат тримається приблизно добу, на одязі до прання.

До речі, на блоттері у травні при першому знайомстві парфум відчувався навіть тиждень. Тож можливо я ще звикла до нього.

Проте з цього зрозуміло наскільки він стійкий)