𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Dead Sea Crystal Osmoter X6 Facial Serum

Dead Sea Crystal Osmoter X6 Facial Serum

На огляді сироватка від ізраїльського бренду Ahava Dead Sea Crystal Osmoter X6 Facial Serum.

Об'єм пробника малий, всього 0.5 мл.

Dead Sea Crystal Osmoter X6 Facial Serum

Сироватка для обличчя "Супер сяйво" створена за особливої технології Osmoter™X6, яка не містить води. Формула багата на aha-кислоти, вітамін Е, рослинні олії жожоба, макадамії, обліпихи і оливи, а також велику кількість мінералів і фруктові кислоти. Склад вражає.

Засіб не густий, рідкуватий, але щільний, більше схожий на олійку, так як по текстурі масляний і поживний, але не занадто жирний.

Тактильно ця сироватка нагадує мені сухі олійки.

Аромат приємний, ніжний, фруктовий, відчувається не довго.

Виробник рекомендує наносити цю сироватку вранці і ввечері, але саме ця текстура для мене актуальна або на ніч, або на зиму, для теплого періоду я б її не використовувала, бо не потребую настільки живильний ефект. Маючи комбіновану шкіру, я взагалі обережно відношусь до подібних засобів, щоб не спровокувати висипань.

Сироватку треба ретельно розподіляти, бо вона трохи щільна, поглинається не миттєво, потрібен час, щоб вона повністю увібралася.

В процесі використання приємна і комфортна.

Вона гарно зволожує, інтенсивно живить, пом'якшує, надає еластичність. Я очікувала, що сироватка буде робити шкіру занадто жирною на вигляд, але після остаточного всотування в принципі залишився досить прийнятний сяючий фініш.

З наступним декоративним доглядом конфлікту не виникає, липкості і скочування немає.

Зазначу, що на протязі дня обличчя з нею не набуває ще більшого жирного блиску. Вона не обтяжує.

Сироватка сама по собі класна, але для мене була б доречною більше на холодний сезон, коли шкіру потрібно якісно живити і відновлювати. На разі не те, щоб вона була важкувата, просто я зараз надаю перевагу легким зволожуючим текстурам і не дуже полюбляю вранці сяючий фініш.