getejra

Перебрала свої пензлі

Перебрала свої пензлі
Перебрала свої пензлі

на вихідних вирішила навести лад в косметичках з пензлями та спонжами. Спонжі пробувала і більш дорожчі, і середні по вартості типу Bless, і набір з 4-х штук за +-100 грн - особисто я не помітила жодної різниці, але я доволі рідко ними користуюсь, тому моя думка не настільки експертна)

Перебрала свої пензлі
Перебрала свої пензлі
Перебрала свої пензлі

Також маю косметичні спонжі для вмивання від тіанде, вони на основі целюлози, тому швидко та м'яко очищують та масажують шкіру обличчя, дають ефект пілінгу. Підходять для щоденного використання. Спонж ідеальний для видалення масок (рослинних, глиняних). За рахунок пористої структури та зручної форми він чудово захоплює маску, ретельно та делікатно видаляючи її з обличчя, не травмуючи шкіру. З неї видаляються всі забруднення, відбувається м'яке очищення від мертвих клітин, що допомагає оновлюватися епідермісу, а акуратний масаж сприяє поліпшенню мікроциркуляції. Регулярне використання спонжу робить шкіру гладкою та м'якою, колір обличчя – свіжішим, усуваючи жирний блиск.

Перед використанням необхідно змочити спонж водою, після використання ретельно промити та просушити.

я дуже люблю тубус для зберігання пензлів, він у мене від avon, хоча у нього всередині лише 4 резинки для тримання, а все інше зберігається просто насипом. я маю лише пензлі для тіней, рум"ян, пудри. Займає багато місця, але ж красивий)

Точно потрібно докупити для хайлайтера та консилера, раніше у мене не було цих продуктів, відповідно не було й пензлів)

Всі пензлики пакуються в тканинний мішечок на застібці, відповідно не бруднять косметичку. Дуже приємні на дотик та в користуванні, але вже відчувається, що застарілі технології, нові пензлі інші на дотик та по набитості.