Кузя Ю-а

Натуральна розсипна пудра Uoga Uoga з бурштином з SPF 15

Натуральна розсипна пудра Uoga Uoga з бурштином з SPF 15

Спойлер: це ідеальна натуральна пудра одразу з захистом від сонця, матуючим ефектом без розводів та надлегкою текстурою.

"Бджілки навчили мене свому медовому танцю, а я навчив їх місячній хотьбі. Якби ж вони тільки могли говорити, то розказали б наскільки вони схвильовані та в захваті від цього" , саме таким написом зустрічає мене коробочки всередині з пудрою :)

Вирівняти тон обличчя і приховати дрібні недоліки, створивши максимально природне покриття? Думаю, вам сподобається еіект пудри з додаванням порошкового бурштину литовського бренда Uoga Uoga. Бо якраз для неї неможливого немає. Додатково ж, ваша шкіра захищена з SPF 15.

Натуральна розсипна пудра Uoga Uoga з бурштином з SPF 15

Є і міні форматики, аби підібрати свій колір і більші, для щоденного використання. Для світліших (точніше класичного тону шкіри) - 634-635 - в сам раз. Для смуглих від природи чи загорілих - 638, 639 і всі найближчі кольори. Я маю декілька, адже люблю гратись кольорами, в залежності від зони нанесення (Декольте, чи все обличчя, чи дише на т-зону).

Абсолютна інтеграція! Жодних розводів, запилень, пробілів! Ідеальне рівномірне матове перекриття. От прям вау ефект!

Легко тушується (я спеціально набирала з надлишком, але ж ні, жодних розводів), не забиває пори, не підсвічує сухість чи недоліки. Та навіть перекриває мілкий сип. Дуже гарна стійкість!

В складі - оксид цинку й алантоїн , що надають антибактеріальну дію і знімають запалення;