Книш Анастасія

Друга частина догляду за волоссям

Друга частина догляду за волоссям

Всім привіт ! 💕

Сподіваюсь перша частина про додатковий догляд за волоссям вам сподобалась, а хто ще не встиг прочитати залишаю посилання 😉

https://club.makeup.com.ua/post/4170/

В другій частині хочу розповісти про свій досвід в користуванні шампунями-кондиціонерами. Якщо прочитати першу частину моє історії, то здається, що в мене ідеальне волосся, але свої проблеми є в кожного.) Так от я страждаю від чутливої шкіри голови, що швидко жирніє та від деяких шампунів відповідає мені себорейним дерматитом. Тож мій догляд з часом змінився і зараз я завжди маю засоби, що будуть підтримувати шкіру голови саме в ремісії.

Всіх засобів я не пам’ятаю, бо то почалось ще до мого знайомства з мейкапом) Тож тут залишаться ті засоби, що є в історії замовлень та моєму інстаграм.

Друга частина догляду за волоссям

Почнемо з цього шампуню. Я є фанатом аромату кокоса і саме так з’явилась ця пляшечка. Аромат божественний. Консистенція – густий, тож витрата буде не великою. Результат – не промиває волосся, залишається жирними бурульками, шкіра голови свербить, а довжина залишається пересушеною, тож я почала його використовувати як гель для тіла, мила розчіску і все що завгодно, але не волосся.

Колись був на мейкапі такий шампунь. Основне, що мене зацікавило – антистатичний ефект. І звичайно такого результату я не побачила, аромат був дуже приємний цитрусовий, але на волоссі не тримався. Промивав волосся добре, але викликав свербіж шкіри голови. Така ж історія в мене з цим брендом була з серією зволоження, де шампунь взагалі жах, а кондиціонер робив приємні дива з моїм волоссям.

В той час я вже почала вивчати щоб такого купити і всі говорили, що з Pantene не все так однозначно і там є класні засоби. Але це не про мій досвід) ДУЖЕ свербить шкіра голови, промиває до скрипу й суше волосся. Все настільки погано, що хотілось зняти з себе скальп. До того ж поступово з’явилось випадіння волосся.

Яка я була щаслива, коли купила Clear Vita Abe Anti-Dandruff Shampoo. Нарешті пройшов свербіж шкіри голови, ніяких лусок. Приємний аромат, густа консистенція, сильно піниться. Недоліком було, що в той час волосся почало швидко жирнитись і я вирішила підібрати щось інше для себе. Побігли купувати ? А ось вам і підстава. В складі даного шампуню є компоненти, що викликають звикання і ви не зможете так легко почати користуватись чимсь іншим. Почнеться свербіж, жирнитись волосся. Мені допомогла комбінація звичайного шампуню та лікувального. Дівчат, купіть щось трішки дорожче, але не потрібно вам такі страждання.

Clear Vita Abe така ж сама історія. Волосся не те, що почало менше випадати, а навпаки і при митті, і при сушінні, і потім весь час лізло.

Випадіння волосся почалось не тільки в мене, а й в мами і пішли ми на форум читати, що ж купити. Саме там ми знайшли рекомендацію на цей шампунь і хоч нам здалось, що це дорого, але була вже стадія розпачу. Аромат чоловічого засобу для гоління. Промивали волосся 2 рази і перший піни взагалі немає, а на другий вже було її більше. Він суше довжину, тож без додаткових засобів взагалі не варіант. Результат – волосся ще більше сипиться і моя густина стає звичайним тоненьким хвостиком.

Я його брала для чергування з безсульфатним шампунем. Піниться та пахне класно. Промиває також добре. Я не знаю як буде, якщо користуватись лише ним, але при чергуванні з іншими шампунями свербіжу шкіри не викликає. Трішки може сушити довжину волосся. Ніякого укріплення та росту він звичайно не додає) Непоганий варіант саме для чергування з іншими засобами.

Стомившись від дорогих шампунів та своїх експериментів я психонула та купила цей.) Це був жах. Сухе як солома волосся та свербіж шкіри голови. Аромат кропиви чи чогось такого. Закінчилась його історія в смітнику і більше я не економлю на догляді.)

Досить хороша парочка склалась в мене з ними.) Використовувала одночасно і це дійсно того варто. Добре зволожують волосся та промивають його не викликаючи свербіжу. Трішки обтяжує кондиціонер. В мене після них були гладкі, рівні та рівне волосся, не пушилось, але ефект чистої голови зникав вже до вечора першого дня. Це був головний недолік, бо мити кожен день голову в мене бажання немає, надто багато часу займа. Рекомедую спробувати дівчатам з пористим волоссям.

Ця парочка з’явилась в мене завдяки подружці. Тоді активно почали всі говорити про Ладор і мені кортіло їх спробувати. Шампунем промиваю голову два рази, а кондиціонер витримую не надто довго 1-2 хвилини. Дуже приємний аромат, густа консистенція шампуню. Промиває середньо. Кондиціонер надто густий. Якщо одразу з пляшечки нанесете на волосся, то будуть залишаться його білі шматочки. Я придумала в руці його розводити з водою трішки, ніби фарбу для волосся, і тоді вже на довжину наносити. На мою думку, результат не поганий, але і не вау. Я б на наступний раз вже його не купувала.

Я б сказала, що ефект саме на волосся схожий на ладор. Чим мені не сподобалось – свербіж шкіри голови, тошнотний аромат як від шапочки для басейну. Я знову не куплю і думаю, що можна щось ще краще знайти, тож продовжую пошуки)

Моя недавня покупка завдяки тіктоку. Нормальний шампунь, що добре промиває волосся, приємно пахне, добре піниться, не суше довжину та не викликає свербіж шкіри голови. На рахунок останнього не знаю це його заслуга, чи лікувального шампуню, яким я періодично мию волосся, але все одно приємно. Раджу спробувати вам і сама хочу, ще щось купити цього бренду. Порекомендуйте в коментарях, що обрати.

Цю парочку я придбала закордоном, коли не могла зрозуміти, що відбувається з волосся. Саме тоді я зрозуміла одне, що шампуні це все добре, але дуже багато залежить від води. В Полтаві вода дуже м’яка і це вже для мене норма, тож коли я закордоном мила волосся 2 рази, як зазвичай, та залишала на 2-5 хвилин пінну шапку на голові, а після висушування знову жирні бурульки, то була дуже засмучена. Повернувшись додому та зробивши всі ці самі маніпуляції вже було чисте волосся. Шампунь добре піниться, кондиціонер приємної структури. Але все ж я не бачу результату, якого чекала. Шампунь, на мій смак, краще лореаль, а от кондиціонер, то залишусь фанатом незмивного догляду.)

Бачу захват дівчат від сухого шампуню та скидку на мейкапі – купую Батіст за 80 гривень.) Одне скажу, що він й досі лежить в моїй шухляді. Так сподобася ? Ні, просто не знаю закопать його чи викинуть. 🤪 Я пробувала по різному і на жирне волосся, на дотик воно тоді чисте, а візуально зализане й вибілене. На чисте волосся, одразу після сушіння феном, на дотик приємне, але довше чистим не залишається. Тож, що ще з ним можна зробити ?

Моє спасіння, як тільки бачу початок дерматиту себорейного, то для профілактики мию нею. 2-3 тижні й проблем немає) Аромат специфічний, але й шампунь лікувальний. Промиває непогано. Я бачу один недолік – невеликий об’єм. Рекомендую всім мати такий рятівничок.

Побачила його на розіграші у дерматолога, якому я довіряю і вирішила, що фігню вона б не виставляла.) Тож купила собі такий одразу у великому об’ємі і не жалкую. Працює з дерматитом не так швидко, як сульсена, але все ж ефект є. Має аромат чоловічої пінки для гоління та специфічний помаранчевий колір, але мене все влаштовує. Регулярно мию ним волосся. Мені він дуже подобається. Нажаль тільки з жирністю шкіри голови не допомагає.

Брала його за рекомендацією дерматолога та все ж повернулась до двох попередніх. Приємно пахне, добре промиває. Не викликає свербіжу та дерматиту. Не дуже добре піниться та волосся все ж досить швидко жирніє.

Стільки було крутих відгуків, що прийняла рішення мені це треба. Найбільш бісячий засіб, що в мене був. Аромат просто давив мене. Після нього ледь можу розчесати волосся, відчуття, що воно брудне і це я використовувала лише як кондиціонер. Не змогла придумати як використати й довелось викинути.

Мабуть маски це не моє.) Не бачу нічого такого в його дії. Трішки більш щільне волосся й стає важчим. Можливо комусь потрібно більше зволоження, живлення та наповнення, то вам сподобається, а для моєї структури все ж краще підходять кондиціонери легкі та незмивашки.

Поки все вам перелічила аж сама в шоці скільки засобів я мала, але це історія тривала 5 років. Сподіваюсь мій відгук вбереже вас від витрат на недієві засоби та допоможе з вибором. А також хочу запитати у вас, що б ви порадили для волосся з жирною шкірою голови ? Дякую за вашу увагу та чекаю коментарів. 😉💕

Книш Анастасія
4
Підписники
0