Tomusik

#mostexpensiveproductsmakeupclub Мої особисті скарби

#mostexpensiveproductsmakeupclub Мої особисті скарби
#mostexpensiveproductsmakeupclub Мої особисті скарби
#mostexpensiveproductsmakeupclub Мої особисті скарби

Що саме в моїй косметичці чи поличці - найдорожче? Складне питання. Інколи, я забуваю вартість якихось засобів, інколи беру не по вигіній ціні, а буває так, як наприклад з Crystal Noir від Versace , беру вже багато багато раз що в совокупності і виливається в кругленьку суму. Цей аромат по праву можна назвати моїм фаворитом і парфумовим я. Як і парфумована вода, уталетна теж в моїх фаворитах. Ця совокупність нот, пряне, тепле і солодке звучання - зводить з розуму.

У випадку з Crystal Noir чи маскою від REF - це були обдуманні рішення, взваженні. Але мені захотілось розповісти про спантанні придбання і про весь спектр емоцій які вони викликали.

#mostexpensiveproductsmakeupclub Мої особисті скарби

Крем, з прекрасною текстурою, дійсно ідеально підійшов моїй шкірі. Він має кремову, легку текстуру, дуже ніжну. Засіб гарно розподіляється по шкірі, доволі шквидко поглинається. Відсутнє відчуття липкості чи маски, він зовсім не відчувається на обличчі. Після нього, моя шкіра на 7му небі від щасті, ніжна, м'яка і доглянута. Під час покупки я була дійсно дуже щаслива, бо такий чудовий засіб - наче створений для мене.

Але є одне "але". Його вартість. 100мл крему(що в принципі дуже крутий і вигідний об'єм) , коштувал - плюс мінус тисячу гривень. Тоді як засіб, який мені так само ідеально підходить, але об'ємом 400мл , коштує до тисячі ( мій ідеальний засіб це La Roche-Posay Lipikar, перевірений часом і незаміний помічник).

І тільки на другий день я зрозуміла це. Спочатку було шкода, голоса в голові так і казали що "чого ж ти не подумала" , але він мені приніс емоції і ідеально підійшов. Тож покупкою я більше а ніж довольна.

Збиралась я значить зробити замовлення на мейкапі і замовити інший гідрофільний засіб. Але я то була на дачі, то роботи забагато і якось відкладала замовлення. А моя гідрофільна олія Holika Holika Soda Pore Cleansing B.B Deep Cleansing Oil вже почала закінчуватись.

І тут вона. Мінімалістичне покування, естетичний зовнішній вигляд - просто спонукали на придбання цього засобу. І я піддалась, він в мене і він тішить мене.

Гідрофільна олія гарно очищає шкіру, має просто фантастисний аромат і приємну текстуру. На мої потреби, засіб використовується досить економічно. Він не сушить і не жирнить шкіру, не викликає появу прищиків чи чорних цяточок.

Він легко змивається, видаляючи всі забрудненняю

Скажу одразу: єдине про що я жалкую, що купила його в офлайн магазині, тим самим переплатив за нього.

Але засіб ну дуууууже крутий. Моя нова любов)

Є в мене слабкість до східних ароматів. В них є загадковість, чарівність і здатність показати характер. Цей аромат, з таких самих характерних, який повністю описує мене. Це гарний представник східних дерев'яних ароматів, де головну роль на себе беруть - білі та солодкі білоквіти. В аромата гарна стійкість, не дивлячись на те що це туалетна вода. Це чарівний жасмін з дуже довгим шлейфом. Справжня казка.

Але знаєте що я помітила ? Що занадто часто забуваю про цей гарний аромат. Я б і не згадала про нього, якщо б не стала поправляти флакончики.

В якийсь момент, я просто захотіла його , закохавшись в ці ноти, амброву базу. Але через секунду страсті, він відносить до спонтанних замовленнь, а ніж коханню на все життя. Але ви не подумайте - це чудовий аромат і він мені довподоби. Просто придбаний через емоції))

Доречі всім раджу протестувати саме туалтну воду. Вона стійка, вона гарна і мені здається більш слухнянною на відмінно від парфумової. Все ж такии цитруси роблять її більш казковою, а не такою інопланетною)))