MAXIMOVA🌷

Те, що потрібно шкірі

Те, що потрібно шкірі

База хорошого очищення = здорова шкіра.

Занадто агресивне або навпаки недостатнє очищення залишають неприємні наслідки. Моя золота середина наразі - це пінка від українського бренду якісної натуральної косметики Mixtura🖤

Вона має класну стабільну піну, піноутворювач видає ніби хмаринку, що не осідає у водичкову рідку консистенцію. Має ніжний солодкуватий аромат, який відчувається дуже делікатно і не заважає.

Дизайн флакону лаконічний, мені взагалі дуже імпонує, як у бренду оформлена косметика😊

У відео можете розглянути яка шикарна піна-мусс у цього засобу.

Те, що потрібно шкірі

Він має цікаву історію створення пов’язану з японським містом Tiba (почитайте в описі, щоб я тут не повторювалась😊). А його особливість в тому, що окрім очищення шкіри мусс має в складі натуральні компоненти, які здатні відновити епідерміс та зберегти його здоров'я.

Активні інгредієнти:

• пребіотики (стимулюють зростання сприятливої шкірної флори, відновлююють її підтримують та стимулюють, вона є першою лінією захисту шкіри від зовнішнього агресивного впливу)
  • водорості (служать джерелом цінних біологічно активних компонентів, що ефективно зволожують шкіру, очищають і дезінфікують її, активізують внутрішньоклітинні процеси, насичують клітини киснем)
  • пантенол (має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію)
  • гіалуронова кислота (ефективно зволожує та захищає шкіру)

Скажу, що це одна з найкращих пінок, якими я колись користувалась. Вона дуже ніжно очищує шкіру. Я використовую її як самостійний продукт у ранковій рутині, і у вечірній рутині вона слугує другим етапом очищення після гідрофільної олії Mixtura Santa Fe Cleansing Oil, відгук на неї тут: https://makeup.com.ua/ua/product/1303458/

Після вмивання нею є приємне відчуття чистоти та водночас немає ніяких дискомфортних відчуттів - стянутості чи сухості. Я користуюсь пінкою та гідрофільною олією вже місяць і за цей час помітила, як гарно виглядає шкіра, вона сяюча і виглядає здоровою та доглянутою🥰